Kategóriák
Szolgáltatások
Segítünk választani!
Az alábbi termékcsoportokra kattintva egy rövid segítséget találsz az általad keresett megfelelő termék kiválasztásához:

Műszaki cikkek
Headset
Notebook
Televizió
Biztonsági kamera
DVD
Elem
Konzol
Számítógép
Erősítő
Memóriakártya
Pendrive
Szkenner

Vetítővászon
Diavetítő
Mobiltelefon
Videokamera
Digitális fényképező
Diaszkenner
Monitor
Digitális képkeret
GPS
MP3 lejátszó
Távirányító
Háztartás
Borhűtő
Csaptelep
Fotopapír
Főzőlap
Mikrohullámú sütő
Mosogatótál
Porszívó
Sütő
Tűzhely
Vérnyomásmérő
Irodatechnika
Diktafon
Iratmegsemmisítő
Nyomtató
Számológép

Autoelektronika
Autó HI-FI

Élelmiszer
Bor


Vásárlással kapcsolatos tudnivalók

Felvilágosítás kérése
Termékkel kapcsolatos információ a forgalmazótól kérhető. A kérdéses termék oldalán a kiválasztott cég nevére kattintva átirányítunk a cég webáruházába, vagy megmutatjuk Neked a forgalmazó elérhetőségeit.

Böngészés a DEPO-ban
Áruházunkban a termékeket kategóriák szerint soroltuk be.
Egy kategórián belül több alkategóriát találsz, melynek böngészésekor a benne található termékek neve, az adott terméket forgalmazó cégek száma, valamint minimum bruttó ára található meg. A keresésben segít a bal oldalon található kifinomult szűrőrendszer, mellyel csak azokat a termékeket jelenítheted meg, melyekre tényleg kíváncsi vagy. A termékre kattintva részletes információkat kaphatsz a termékről és forgalmazóiról. Keresés: A főoldalon található kereső doboz segítségével az összes termék között tudsz keresni.

Vásárlás a DEPO-ban
Amennyiben olyan forgalmazó termékét szeretnéd megvásárolni, aki maga is rendelkezik webáruházzal, nincs szükség itteni regisztrációra: a forgalmazó által megadott terméknév, logó, ár, vagy a Részletek gomb lekattintásával átirányítunk a kérdéses webáruházba, ahol az ottani feltételek mellett megvásárolhatod a terméket.

Ha a forgalmazó nem rendelkezik saját webáruházzal, akkor a vásárláshoz itt kell regisztrálnod. Ezt megteheted a "regisztráció" menüben, ahol az email címeden és a jelszón kívül a szállítási és a számlázási adatokat kell megadnod, vagy regisztrálhatsz közvetlenül a rendelés feladása előtt. A regisztráció során feliratkozhatsz a "DEPO Ajánló" hírlevélre, melyben hetente tájékoztatjuk látogatóinkat partnereink akciós ajánlatairól. A jelszót jegyezd meg, de ha esetleg elfelejted, később a regisztráció során használt e-mail címre tudunk emlékeztetőt küldeni. Ha a szállítási, vagy számlázási adataidban változás történik, akkor szintén ebben a menüpontban változtathatod meg ezeket.

Fizetési módok a DEPO-ban
A fizetési módokat a forgalmazók határozzák meg. Általában lehet készpénzes fizetés a forgalmazó üzletében, az átvételkor egyösszegben. Postai kiszállítás (utánvétel) esetén a postásnak, vagy a futárnak szintén készpénzes fizetés. Sok partnerünk üzletében lehetséges a kártyás fizetés. Ha szükséges, ezzel és egyéb egyedi fizetési módokkal kapcsolatban a forgalmazónál tudsz érdeklődni.

Szállítási módok a DEPO-ban
Amennyiben Depo.hu-n regisztráltál, kérjük, olyan címet adj meg szállítási adatként, ahol a szállítás napján biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagot! A szállítás napjáról a forgalmazó fog értesíteni.
Posta: A legtöbb terméknél lehetőség van postai utánvételes szállításra is. Egyes termékcsoportoknál előfordulhat, hogy nem lehetséges a postai szállítás, iletve egyes forgalmazók egyáltalán nem vállalják a postai szállítást, erről a forgalmazó adatainál kaphatsz információt.

Egyes forgalmazók Budapest területén ingyenes házhoz szállítást vállalnak, ha a vásárlás meghalad bizonyos értékhatárt. Erről a forgalmazó adatainál kaphatsz információt.
Ha a forgalmazó nem rendelkezik saját webáruházzal, lehetőség van arra is, hogy a vevő a DEPO áruházon keresztül lefoglalja a kiválasztott terméket, majd a forgalmazó boltjában személyesen vegye át. Így biztos lehet benne, hogy a kívánt terméket meg is tudja vásárolni. Megrendelése akkor lép érvénybe, ha a forgalmazó email-ben, vagy telefonon visszaigazolta.

Szállítási határidők
24 órán belül: a forgalmazó általában 1 munkanapon belül tudja szállítani az adott terméket.
Elővétel: a forgalmazó várólistájára lehet jelentkezni, melyet az érkezés sorrendjében fog teljesíteni egy meghatározott időponttól.
További esetekben a termék mellett feltüntetett szállítási határidőt kell figyelembe venni.

Garanciális feltételek
Garanciális feltételekről a forgalmazók adatainál kaphatsz információt. A garancia a forgalmazó üzletében érvényesíthető.

Felelősség
A DEPO-ban található árak a forgalmazók árlistáiból származnak. Azok valóságtartalmáért a Hírek Média Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. Vásárláskor a regisztrált felhasználók partnereinktől rendelik meg a terméket, a Hírek Kft-vel nem kerülnek szerződéses viszonyba.

Ügyfélszolgálat(a weboldallal kapcsolatos TECHNIKAI PROBLÉMA esetén):
Telefon: 373-0953 (9-17 óráig)
e-mail: support@depo.hu

Bármilyen probléma, észrevétel esetén kérjük, használd a lefelé görgetéskor az oldal alján feltűnő sáv "Visszajelzés" gombját. Ha választ vársz a kérdésedre, vagy felvetett problémádra, ne felejtsd el megadni az e-mail címedet!

Köszönjük, hogy Depo.hu-t választottad!

Depo üzemeltetés
Hírek Média Kft.