Típus hallókészülék

Axon hallókészülék (fül mögötti vezeték nélküli, hangerőszabályzó, hallást javító) fekete v-183

Axon hallókészülék (fül mögötti vezeték ...

9 889 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... : 129dB -    Maximális hangerő emelés: 55dB -    Frekvencia tartomány: 250-3800Hz -    Elem típus: AG13/A675     Array

  • Gyártó: AXON
Irány a bolt arrow_forward

Hallókészülék újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Hallókészülék

A nagyothalló készülék általában azoknak ajánlott, akik különböző fokú halláscsökkenéssel küzdenek, legyen az enyhe, közepes vagy súlyos. Azonban a pontos típusát a hallásvesztésnek mindig orvosi szakembernek kell meghatároznia, mivel a készülékek különböző típusai és funkciói különböző halláscsökkenési típusokra vannak optimalizálva. Ezért fontos, hogy először orvoshoz forduljunk, aki segít meghatározni a halláscsökkenés típusát és a legmegfelelőbb készüléket ajánlja.

A hallókészülékek árkategóriái változóak lehetnek, és számos tényező befolyásolja az árakat. Általában azonban a hallókészülékek ára az alacsonyabb árkategóriában kezdődik, és a magasabb árkategóriában végződik. Az árakat befolyásoló tényezők közé tartozik a készülék típusa, a funkciók száma és minősége, valamint a gyártó és a forgalmazó által meghatározott árpolitika. Az árakat érdemes összehasonlítani, és figyelembe venni a készülék minőségét és a személyes igényeket is a választás során.