Pro fodrász cukor, édesítők

KIEPE Pro Cut fodrász borotva (Fekete) 121

KIEPE Pro Cut fodrász borotva (Fekete) 121

2 150 Ft

KIEPE Pro Cut fodrász borotva (Fekete) 121: Hagyományos borotva mely normál méretű borotva pengével használható.

Irány a bolt arrow_forward
KIEPE Pro Cut fodrász borotva (Fehér) 121

KIEPE Pro Cut fodrász borotva (Fehér) 121

2 150 Ft

KIEPE Pro Cut fodrász borotva (Fehér) 121: Hagyományos borotva mely normál méretű borotva pengével használható.

Irány a bolt arrow_forward
KIEPE Pro Cut fodrász borotva (Kék) 128

KIEPE Pro Cut fodrász borotva (Kék) 128

2 850 Ft

Gilette pengével használható, KIEPE hajnyeső, fodrász borotva, műanyag, könnyen eltávolítható műanyag nyeső fésűvel

Irány a bolt arrow_forward
KIEPE Pro Cut fodrász borotva (Lila) 128

KIEPE Pro Cut fodrász borotva (Lila) 128

2 850 Ft

Gilette pengével használható, KIEPE hajnyeső, fodrász borotva, műanyag, könnyen eltávolítható műanyag nyeső fésűvel

Irány a bolt arrow_forward
KIEPE Pro Cut fodrász borotva (Sárga) 128

KIEPE Pro Cut fodrász borotva (Sárga) 128

2 850 Ft

Gilette pengével használható, KIEPE hajnyeső, fodrász borotva, műanyag, könnyen eltávolítható műanyag nyeső fésűvel

Irány a bolt arrow_forward
Kiepe Sensation tapper olló 5.5" 2259-5.5

Kiepe Sensation tapper olló 5.5" 2259-5.5

19 500 Ft

... élű pengével Típus 2259 - élhossza 5,5”-os - egyenes kialakítású Professzionális fodrász olló, tanulóknak vagy otthoni használatra is. A 38 fogú KIEPE ...

Irány a bolt arrow_forward

Cukor, édesítők újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Cukor, édesítők

A legjobb minőségű cukor függ attól, hogy milyen célra szeretnénk használni. Ha például süteményeket készítünk, akkor a finomított cukor lehet a legmegfelelőbb választás, míg ha egészségesebb alternatívát keresünk, akkor érdemes inkább a természetes édesítőszereket, mint például az agavé szirupot vagy a mézet választani. Fontos azonban, hogy a cukor mennyiségét mindig mértékkel használjuk, hiszen túlzott fogyasztása egészségügyi problémákat okozhat.

A zsákos cukor egy speciális cukorfajta, amelyet különleges eljárással állítanak elő. A különbség a hagyományos cukorhoz képest abban rejlik, hogy a zsákos cukor apró, szabálytalan alakú kristályokból áll, míg a hagyományos cukor szabályos kocka vagy kocka alakú kristályokból áll. Emellett a zsákos cukor általában finomabb és puhaabb, mint a hagyományos cukor.