Tészta byodo rizs, tészta, hüvelyesek

Byodo Bio tészták, Filini leves tészta 250 g

Byodo Bio tészták, Filini leves tészta 250 g

980 Ft

Olasz durumtésztából, ellenőrzött ökotermék.A "semola" kifejezéssel olaszországban azokat a tésztákat illetik melyek előállításánál a magfehérje és a csíra is felhasználásra ...

Irány a bolt arrow_forward
Byodo Bio Farfalle, semola tészta 500 g

Byodo Bio Farfalle, semola tészta 500 g

1 665 Ft

A gyönyörű pillangó alakú név adja a Byodo Farfalle nevét és inspirálja fiatalokat és öregeket. A tésztát tekercselik és négyzetre vágják, majd közepén ...

Irány a bolt arrow_forward
Byodo Bio tészták, Penne semola 500 g

Byodo Bio tészták, Penne semola 500 g

1 365 Ft

A semola kifejezéssel olaszországban azokat a tésztákat illetik melyek előállításánál a magfehérje és a ... zsírokban (csíraolaj), vitaminokban különösen B-vitaminban gazdag. A Byodo

Irány a bolt arrow_forward
Byodo Bio tészták, Spagettini (Spaghettini) semola 500 g

Byodo Bio tészták, Spagettini (Spaghettini) ...

1 665 Ft

... termék. Tojást nem tartamaz.A semola kifejezéssel olaszországban azokat a tésztákat illetik melyek előállításánál a magfehérje és a csíra is felhasználásra ...

Irány a bolt arrow_forward
Byodo Bio tészták, Spagetti (Spaghetti) semola 500 g

Byodo Bio tészták, Spagetti (Spaghetti) semola ...

1 365 Ft

... termék. Tojást nem tartamaz.A semola kifejezéssel olaszországban azokat a tésztákat illetik melyek előállításánál a magfehérje és a csíra is felhasználásra ...

Irány a bolt arrow_forward
Byodo Bio tészták, Volanti semola 500 g

Byodo Bio tészták, Volanti semola 500 g

2 415 Ft

Egy igazi "repülő csészealj".A semola kifejezéssel olaszországban azokat a tésztákat illetik melyek előállításánál a magfehérje és a csíra is felhasználásra ...

Irány a bolt arrow_forward
Byodo Bio Tészta, Cannelloni, semola 250 g

Byodo Bio Tészta, Cannelloni, semola 250 g

1 665 Ft

A Byodo cannelloni, semola különböző fajta kiváló minőségű olasz durumbúzadarából, friss forrásvíz ...

Irány a bolt arrow_forward
Byodo Bio Tészta, Lasagne, semola 250 g

Byodo Bio Tészta, Lasagne, semola 250 g

1 665 Ft

A Byodo lasagne, semola különböző fajta kiváló minőségű olasz durumbúzadarából, friss forrásvíz ...

Irány a bolt arrow_forward
Byodo Bio tészta, betűtészta, semola, színes 250 g

Byodo Bio tészta, betűtészta, semola, színes ...

1 345 Ft

Az ABC felfedezése gyerekjáték lesz a színes Byodo betütésztával. Kiszerelés: 250 grJavasolt főzési idő: 6-7 perc

Irány a bolt arrow_forward
Byodo Bio tészta Lasagne teljes kiőrlésű 250 g

Byodo Bio tészta Lasagne teljes kiőrlésű 250 g

1 730 Ft

Teljeskiörlésű durumliszt tészta Kiszerelés: 250 grJavasolt főzési idő: 8-9 perc

Irány a bolt arrow_forward
Byodo Bio Spirál, színes semola tészta 500 g

Byodo Bio Spirál, színes semola tészta 500 g

1 665 Ft

A tészta szerelmeseinek ajánljuk ezt az olasz durumbúzából készült színes spiráltészta különlegességet. ...

Irány a bolt arrow_forward
Byodo Bio Tagliatelle, zöld semola 250 g

Byodo Bio Tagliatelle, zöld semola 250 g

1 665 Ft

A Byodo Tagliatelle a legfinomabb durumbúzából készült olasz tészta különlegesség. Zöld színét a benne lévő bio spenóttól kapja. Tonhalas ...

Irány a bolt arrow_forward
Byodo Bio Pesto Rosso 125 g

Byodo Bio Pesto Rosso 125 g

2 155 Ft

A Byodo Pesto Rosso intenzív gyümölcsösízét a szárított paradicsomtól, a ... olívaolajtól kapja. A finom paszta tökéletes választás frissen főtt tészták, hús- és halételek valami

Irány a bolt arrow_forward
Byodo Bio Pesto Arrabiata 125 g

Byodo Bio Pesto Arrabiata 125 g

2 155 Ft

A Byodo Pesto Arrabiata finoman csípős fűszerességét a gondosan szárított paradicsomnak, bio chilinek és olívabogyónak köszönheti. Kiváló szószként tésztához, hús- és halételekhez ...

Irány a bolt arrow_forward
Byodo Bio Pesto alla Genovese 125 g

Byodo Bio Pesto alla Genovese 125 g

2 155 Ft

Kiváló szószként tésztákhoz, hús- és halételekhez vagy kenyérre kenve. Összetevők: bazsalikom* 45%, napraforgóolaj*, ...

Irány a bolt arrow_forward

Rizs, tészta, hüvelyesek újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Rizs, tészta, hüvelyesek

A puffasztott tészta különböző ízekben és formákban kapható a piacon, például kis gömbökben, csillag alakú vagy kocka alakú darabokban. Az ízek között található a klasszikus sózott, valamint a fűszeresebb, esetleg sajtos, paprikás vagy édes változatok. A puffasztott tészta sokféle ételhez adhat ízes és ropogós textúrát.

A puffasztott tészta alapanyaga általában gabona, így általában magas szénhidráttartalmú. Azonban a táplálkozási értékei függnek a konkrét terméktől és az ízesítéstől is. Általában alacsony a zsírtartalma és a kalóriatartalma is, ezért népszerű snack lehet azok számára, akik figyelnek a kalóriabevitelre. Ajánlott azonban ellenőrizni a címkén feltüntetett tápanyagtartalmat.

A puffasztott tészta frissességének megőrzése érdekében fontos, hogy száraz és hűvös helyen tároljuk, lehetőleg légmentesen lezárt dobozban vagy zacskóban. Kerülni kell a nedvességet, mert az hatással lehet a tészta állagára és ropogóságára. Ha megfelelően tároljuk, a puffasztott tészta hosszabb ideig friss és ropogós marad.

A puffasztott tészta fő összetevői a búzaliszt, a rizsliszt és a kukoricaliszt. Az allergiás reakciókat az ilyen gabonafélékben található glutén okozhatja, amelyek egyeseknél lisztérzékenységet okozhatnak. Emellett a puffasztott tészta készítése során használhatnak különböző ízesítő anyagokat, például tej- vagy dióféléket, amelyek okozhatnak allergiás reakciókat az arra érzékenyeknél. Éppen ezért fontos, hogy az élelmiszer címkéjét alaposan elolvassuk, és ha van bármilyen intoleranciánk, allergiánk, akkor konzultáljunk orvosunkkal, mielőtt fogyasztanánk.

A puffasztott tészta sokféleképpen felhasználható az ételek és snackek világában. Népszerű például a müzlikben, a csokoládébevonattal ellátott snackekben és a különféle sós snackekben, mint például a chipset vagy a ropogós kekszeket. Emellett gyakran felhasználják pizza- vagy saláta-toppereként is, és a népszerűsége folyamatosan növekszik a változatos és kreatív felhasználásának köszönhetően.

A puffasztott tészta készítésekor a tésztaanyagot magas hőmérsékleten rövid ideig keverik vagy főzik, majd hirtelen lehűtik, aminek következtében a tészta megnövekszik a térfogata. Az így létrejött puffasztott tészta könnyű és roppanós, és különféle formákban és ízekben kapható. A puffasztott tészta készítéséhez szükséges technológia és összetevők változóak lehetnek a termék típusától és a gyártó technológiájától függően.