Macskák mp Macska nyugtató

MP Labo Anxivet - Stresszből és félelemből eredő reakciók enyhítésére kutyáknak és macskáknak (30 db kapszula)

MP Labo Anxivet - Stresszből és félelemből ...

11 410 Ft

szállítási díj: 1 390 Ft

30darab Az MP Labo Anxivet segít kedvencünknek leküzdeni a stresszből és félelemből ... vagy új személy / állat érkezése okozhat.Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

  • Gyártó: Mp Labo
Megnézem arrow_forward
MP Labo Renal+ Cure Advanced 40 g

MP Labo Renal+ Cure Advanced 40 g

13 290 Ft

szállítási díj: 1 390 Ft

40g MP Labo Renal+ Cure Advanced egy komplex összetételű, veseműködést támogató étrendkiegészítő kutyák és macskák számára veseelégtelenség esetén.Táplálékkiegészítő kisokos ...

  • Gyártó: MP Labo
Megnézem arrow_forward
MP Labo Fumachol máj- és epeműködést támogató kapszula 50 db

MP Labo Fumachol máj- és epeműködést ...

7 990 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

50darab MP Labo Fumachol máj- és epeműködést támogató kapszula kutyáknak és macskáknak. A növényi kivonatok serkentik az ... .Táplálékkiegészítő kisokos kutyáknak és macskáknak:

  • Gyártó: MP Labo
Megnézem arrow_forward
MP Labo Sensiderm Omega bőrtápláló olaj 60ml

MP Labo Sensiderm Omega bőrtápláló olaj 60ml

13 790 Ft

MP Labo Sensiderm Omega bőrtápláló olaj – orális szuszpenzió adagolófecskendővel a bőrfunkciók támogatására kutyák és macskák részére

  • Gyártó: MP Labo
Irány a bolt arrow_forward

Macska nyugtató újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Macska nyugtató

A macskák számára természetes nyugtatók közé tartoznak a valeriana, a kamilla, a levendula és a macskagyökér. Ezek a növények segíthetnek csökkenteni a stresszt és a szorongást a macskákban, és segíthetnek nekik jobban pihenni és relaxálni. Fontos azonban megjegyezni, hogy minden macska egyedi, és lehet, hogy egyes növények nem működnek minden macskánál. Ha bármilyen kétség merül fel, mindig konzultáljon állatorvosával.

Igen, vannak olyan nyugtatók, amelyeket a macskák napközben is szedhetnek. Azonban fontos megjegyezni, hogy csak állatorvosi javaslatra és felügyelet mellett szabad alkalmazni őket. A macskák szervezete különbözik az emberiétől, ezért nem szabad emberi gyógyszereket adni nekik. Az állatorvos tudja a legjobban, hogy milyen nyugtatót és milyen adagban lehet adni a macskának, hogy ne okozzon kárt az egészségében.