Beko kerámia hic64403t főzőlap

Beko HIC64403T kerámia főzőlap

Beko HIC64403T kerámia főzőlap

77 110 Ft

Érintőszenzoros vezérlés Főzés szint 9 A főzőlapok teljesítménye: 2,2 kW, 1,2 kW, 1,5 kW és 2,0 kW Főzőlap típusa: kerámia

  • Gyártó: Beko
Irány a bolt arrow_forward
Beko HIC64403T Beépíthető kerámia főzőlap

Beko HIC64403T Beépíthető kerámia főzőlap

76 899 Ft

  • Gyártó: Beko
Irány a bolt arrow_forward
Beko HIC64403T Fekete Beépített Kerámia 4 zóna

Beko HIC64403T Fekete Beépített Kerámia 4 zóna

75 707 Ft

szállítási díj: 3 990 Ft

  • Gyártó: Beko
Irány a bolt arrow_forward
Főzőlap beépíthető kerámia - Beko, HIC64403T

Főzőlap beépíthető kerámia - Beko, HIC64403T

79 790 Ft

Főzőlap beépíthető kerámia - Beko Termék leírása: - beépíthető kerámialap - Érintő szenzoros vezérlés - 4 kerámia főzőzóna - 60 cm-es kivitel - A zónák teljesítménye: 1,4 ...

  • Gyártó: Beko
Irány a bolt arrow_forward

Főzőlap újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Főzőlap

Az indukciós főzőlap adapterrel történő használatakor fontos figyelembe venni az edény típusát. Az adapterrel kompatibilis edényeknek ferromágneses alapjuknak kell lennie, hogy az indukciós főzőlap működéséhez szükséges elektromos áramot generálják. Ilyen edények lehetnek például az öntöttvas, acél, vagy rozsdamentes acél edények. Az üveg, kerámia vagy alumínium edények nem alkalmasak az indukciós főzőlap adapterrel történő használatára.

Az elektromos főzőlapok számos típusa áll rendelkezésre, amelyek között különbségek vannak a méret, a teljesítmény és a funkciók tekintetében. Az indukciós főzőlapok hatékonyabbak és gyorsabbak, míg a kerámia főzőlapok könnyebben tisztíthatók és olcsóbbak. A legmegfelelőbb típus az Ön igényeitől függ, de érdemes figyelembe venni a főzési szokásait, a konyha méretét és a költségvetést. Ajánlott alaposan átgondolni a lehetőségeket, mielőtt döntést hozna.

Az elektromos főzőlapokhoz képest a kerámia vagy indukciós főzőlapok számos előnnyel rendelkeznek. Először is, ezek a főzőlapok gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az edényeket, így időt és energiát takarítanak meg. Emellett a kerámia és indukciós főzőlapok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, mivel nincsenek hőforrások, amelyek zsíros vagy égett maradványokat hagynának a főzőfelületen. Végül, ezek a főzőlapok biztonságosabbak is, mivel a hő csak az edényben keletkezik, így a főzőfelület nem forró, és kevesebb a lehetséges égési sérülés veszélye.