Indukciós főzőlap – 38. oldal

1 582 termék / 38. oldal
Bosch PVS611B16E beépíthető önálló indukciós üvegkerámia főzőlap beépített páraelszívóval

Bosch PVS611B16E beépíthető önálló ...

554 890 Ft

Irány a bolt arrow_forward
Bosch PVQ631HC1E beépíthető indukciós főzőlap

Bosch PVQ631HC1E beépíthető indukciós ...

196 190 Ft

Irány a bolt arrow_forward
Whirlpool WF S3660 CPNE indukciós főzőlap 60cm CleanProtect

Whirlpool WF S3660 CPNE indukciós főzőlap 60cm ...

179 900 Ft

szállítási díj: 7 990 Ft

  • Gyártó: WHIRLPOOL
Irány a bolt arrow_forward
Whirlpool WL S2177 CPNE indukciós főzőlap 77cm CleanProtect

Whirlpool WL S2177 CPNE indukciós főzőlap 77cm ...

175 900 Ft

szállítási díj: 7 990 Ft

  • Gyártó: WHIRLPOOL
Irány a bolt arrow_forward
Whirlpool WF S1577 CPNE indukciós főzőlap 77cm CleanProtect

Whirlpool WF S1577 CPNE indukciós főzőlap 77cm ...

193 900 Ft

szállítási díj: 7 990 Ft

  • Gyártó: WHIRLPOOL
Irány a bolt arrow_forward
Smeg SIA1963D beépíthető indukciós főzőlap Universal design fekete 93cm

Smeg SIA1963D beépíthető indukciós főzőlap ...

2 349 900 Ft

szállítási díj: 7 990 Ft

  • Gyártó: SMEG
Irány a bolt arrow_forward
Smeg SIA1963DG beépíthető indukciós főzőlap Linea design szürke 93cm

Smeg SIA1963DG beépíthető indukciós főzőlap ...

2 699 900 Ft

szállítási díj: 7 990 Ft

  • Gyártó: SMEG
Irány a bolt arrow_forward
Smeg SIM3644D beépíthető indukciós főzőlap Linea design fekete 60cm

Smeg SIM3644D beépíthető indukciós főzőlap ...

439 900 Ft

szállítási díj: 7 990 Ft

  • Gyártó: SMEG
Irány a bolt arrow_forward
Joyami JCL01M indukciós főzőlap (6971036014306)

Joyami JCL01M indukciós főzőlap (6971036014306)

21 960 Ft

Irány a bolt arrow_forward
Bosch PVS645HB1E beépíthető indukciós főzőlap

Bosch PVS645HB1E beépíthető indukciós ...

181 090 Ft

Irány a bolt arrow_forward
Gorenje GI6401WSC beépíthető indukciós főzőlap

Gorenje GI6401WSC beépíthető indukciós ...

125 990 Ft

szállítási díj: 7 990 Ft

  • Gyártó: GORENJE
Irány a bolt arrow_forward
Gorenje GI6401BSC Beépíthető indukciós főzőlap

Gorenje GI6401BSC Beépíthető indukciós ...

94 990 Ft

szállítási díj: 7 990 Ft

  • Gyártó: GORENJE
Irány a bolt arrow_forward
Severin DK 1031 indukciós főzőlap

Severin DK 1031 indukciós főzőlap

62 490 Ft

Irány a bolt arrow_forward
Elica RATIO 604 PLUS beépíthető indukciós főzőlap 60cm

Elica RATIO 604 PLUS beépíthető indukciós ...

274 900 Ft

szállítási díj: 7 990 Ft

  • Gyártó: ELICA
Irány a bolt arrow_forward
Elica RATIO 302 PLUS beépíthető indukciós főzőlap 30cm

Elica RATIO 302 PLUS beépíthető indukciós ...

224 900 Ft

szállítási díj: 7 990 Ft

  • Gyártó: ELICA
Irány a bolt arrow_forward
Bosch PIF645HB1E beépíthető indukciós főzőlap

Bosch PIF645HB1E beépíthető indukciós ...

164 490 Ft

Irány a bolt arrow_forward
Bosch PUE612BB1E beépíthető indukciós főzőlap fehér

Bosch PUE612BB1E beépíthető indukciós ...

133 900 Ft

Irány a bolt arrow_forward
Midea MIH 616AC beépíthető indukciós főzőlap

Midea MIH 616AC beépíthető indukciós főzőlap

94 900 Ft

Irány a bolt arrow_forward
Gorenje GI3201BC indukciós főzőlap fekete

Gorenje GI3201BC indukciós főzőlap fekete

81 950 Ft

Irány a bolt arrow_forward
Gorenje GI6401BC indukciós főzőlap fekete

Gorenje GI6401BC indukciós főzőlap fekete

92 900 Ft

Irány a bolt arrow_forward
Gorenje GI6401BSC indukciós főzőlap fekete

Gorenje GI6401BSC indukciós főzőlap fekete

84 890 Ft

Irány a bolt arrow_forward
Gorenje GI6401WSC indukciós főzőlap fehér

Gorenje GI6401WSC indukciós főzőlap fehér

126 000 Ft

Irány a bolt arrow_forward
Whirlpool WL S2177 CPNE indukciós főzőlap

Whirlpool WL S2177 CPNE indukciós főzőlap

164 390 Ft

Irány a bolt arrow_forward
Gorenje ICY2000SP asztali indukciós főzőlap

Gorenje ICY2000SP asztali indukciós főzőlap

23 990 Ft

Irány a bolt arrow_forward
Gorenje IT643BCSC7 indukciós főzőlap fekete

Gorenje IT643BCSC7 indukciós főzőlap fekete

102 890 Ft

Irány a bolt arrow_forward

Főzőlap újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Főzőlap

Az indukciós főzőlap adapterrel történő használatakor fontos figyelembe venni az edény típusát. Az adapterrel kompatibilis edényeknek ferromágneses alapjuknak kell lennie, hogy az indukciós főzőlap működéséhez szükséges elektromos áramot generálják. Ilyen edények lehetnek például az öntöttvas, acél, vagy rozsdamentes acél edények. Az üveg, kerámia vagy alumínium edények nem alkalmasak az indukciós főzőlap adapterrel történő használatára.

Ajánlott az adapter használata, ha az indukciós főzőlap teljesítménye nem megfelelő a kívánt főzési eredmény eléréséhez. Az adapter segítségével biztosítható a megfelelő energiaátvitel, így a főzés hatékonyabb és gyorsabb lehet. Fontos azonban figyelembe venni az adapter kompatibilitását az adott főzőlappal, valamint az adapter minőségét és biztonságosságát.

Az indukciós adapterek általában műanyagból készülnek, amely könnyű és tartós anyag. Azonban a belső alkatrészek, mint például a tekercsek és a kondenzátorok, általában fémekből készülnek, hogy biztosítsák a hatékony működést és a hőelvezetést.

Az indukciós főzőlap adapter használatának számos előnye van. Először is, lehetővé teszi, hogy azok a konyhai eszközök, amelyek nem indukciós főzőlapokhoz készültek, használhatóak legyenek az indukciós főzőlapon. Ezáltal nem kell új konyhai eszközöket vásárolni, ami pénzt és időt takarít meg. Emellett az indukciós főzőlap adapterek általában energiatakarékosak, így csökkentik az energiafogyasztást és a számlákat. Végül, az adapterek könnyen használhatóak és tisztíthatóak, így a főzési élmény is kellemesebbé válik.

Az indukciós adaptert a főzőlapon úgy kell használni, hogy először a főzőlapot be kell kapcsolni, majd a megfelelő helyre kell helyezni az adaptert. Ezután a kívánt edényt kell az adapterre helyezni, és a főzőlap beállításait kell használni a főzéshez. Fontos, hogy az adaptert csak az erre a célra kifejlesztett edényekkel használjuk, és mindig tartsuk be a biztonsági előírásokat. Ha bármilyen probléma merül fel, azonnal kapcsoljuk ki a főzőlapot és vegyük le az adaptert.

Az indukciós adapter méretének megválasztása az edény méretétől függ. Általánosságban elmondható, hogy az adapternek körülbelül azonos méretűnek kell lennie az edénnyel, hogy hatékonyan működjön. Azonban fontos figyelembe venni az edény anyagát és vastagságát is, mivel ezek befolyásolhatják az adapter hatékonyságát. Ajánlott tehát az edény méretéhez és anyagához igazítani az indukciós adapter méretét.

Az indukciós adapter cseréjének gyakorisága függ az adapter típusától, a használati időtől és a használat módjától. Általánosságban javasoljuk, hogy az adaptert legalább évente egyszer cseréljük, vagy ha bármilyen probléma merül fel a működésével. Az időben történő cserével megelőzhetők a hibák és biztosítható a készülék hosszú élettartama.

Az indukciós adapter használatához alkalmas edények általában azok, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ennek ellenőrzéséhez egyszerűen helyezzük az edényt az indukciós főzőlapra, és ha azonnal felmelegszik, akkor alkalmas az adapter használatára. Ha azonban nem melegszik fel, akkor sajnos nem használható az indukciós adapterrel. Fontos azonban megjegyezni, hogy az edény mérete és alakja is befolyásolhatja a hatékonyságot, így érdemes olyan edényt választani, amely megfelelő méretű és formájú az adott adapterhez.

Az elektromos főzőlapnak számos előnye van a hagyományos gáz főzőlaphoz képest. Először is, az elektromos főzőlapok könnyen tisztíthatók, mivel nincs szükség gázégők vagy égéstermékek kezelésére. Emellett az elektromos főzőlapok általában gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az ételeket, ami időt és energiát takarít meg. Végül, az elektromos főzőlapok biztonságosabbak is, mivel nincs nyílt láng, ami tüzet okozhatna. Összességében tehát az elektromos főzőlapok kényelmesebbek, hatékonyabbak és biztonságosabbak a hagyományos gáz főzőlapokhoz képest.

Az elektromos főzőlapok számos típusa áll rendelkezésre, amelyek között különbségek vannak a méret, a teljesítmény és a funkciók tekintetében. Az indukciós főzőlapok hatékonyabbak és gyorsabbak, míg a kerámia főzőlapok könnyebben tisztíthatók és olcsóbbak. A legmegfelelőbb típus az Ön igényeitől függ, de érdemes figyelembe venni a főzési szokásait, a konyha méretét és a költségvetést. Ajánlott alaposan átgondolni a lehetőségeket, mielőtt döntést hozna.

Az elektromos főzőlapok hatékonysága függ a konkrét típustól és a használat módjától. Általánosságban elmondható, hogy az indukciós főzőlapok hatékonyabbak, mivel csak a főzőedény alját melegítik fel, így kevesebb energia szükséges a főzéshez. Azonban az elektromos főzőlapok is lehetnek hatékonyak, ha megfelelően használjuk őket, például a megfelelő edények használatával és a főzési idő minimalizálásával. Fontos azonban figyelembe venni, hogy az elektromos főzőlapok általában magasabb áramfogyasztással járnak, mint a gázfőzők, így hosszú távon magasabb lehet a költségük.

Az elektromos főzőlapok beépítése során fontos figyelembe venni a telepítési követelményeket, melyek biztosítják a biztonságos és hatékony működést. A főzőlapokat csak megfelelően képzett szakemberrel szabad telepíteni, aki ismeri az elektromos hálózatokat és azok szabályozásait. A főzőlapoknak megfelelő elektromos csatlakozóval kell rendelkezniük, és a telepítés során figyelembe kell venni a helyi előírásokat és szabályozásokat. A főzőlapokat csak megfelelően földelt hálózatra szabad csatlakoztatni, és a telepítés során ügyelni kell a megfelelő szellőzésre és távolságtartásra is.

A legjobb elektromos főzőlap azok számára, akik kezdők a főzésben, az a könnyen használható és megbízható modell, amelynek egyszerűen kezelhető a hőmérséklet-szabályozása. Ajánlom a Bosch Serie 2 NKE645G14 elektromos főzőlapot, amelynek 4 főzőzónája van, és a hőmérséklet-szabályozása egyszerűen kezelhető. Emellett a főzőlap könnyen tisztítható, és a biztonsági funkciói is megfelelőek a kezdő főzők számára.

Az elektromos főzőlapokhoz képest a kerámia vagy indukciós főzőlapok számos előnnyel rendelkeznek. Először is, ezek a főzőlapok gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az edényeket, így időt és energiát takarítanak meg. Emellett a kerámia és indukciós főzőlapok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, mivel nincsenek hőforrások, amelyek zsíros vagy égett maradványokat hagynának a főzőfelületen. Végül, ezek a főzőlapok biztonságosabbak is, mivel a hő csak az edényben keletkezik, így a főzőfelület nem forró, és kevesebb a lehetséges égési sérülés veszélye.