Whirlpool ne elektromos főzőlap

WHIRLPOOL Főzőlap (Beépíthető, Elektromos) AKT8090/NE

WHIRLPOOL Főzőlap (Beépíthető, Elektromos) ...

82 900 Ft

szállítási díj: 7 990 Ft

  • Gyártó: WHIRLPOOL
Irány a bolt arrow_forward
WHIRLPOOL Főzőlap (Beépíthető, Elektromos) AKT8130/NE

WHIRLPOOL Főzőlap (Beépíthető, Elektromos) ...

85 900 Ft

szállítási díj: 7 990 Ft

  • Gyártó: WHIRLPOOL
Irány a bolt arrow_forward
Whirlpool WS Q7360 NE beépíthető elektromos főzőlap

Whirlpool WS Q7360 NE beépíthető elektromos ...

109 899 Ft

  • Gyártó: Whirlpool
Irány a bolt arrow_forward
Whirlpool WBB8360 NE beépíthető elektromos főzőlap

Whirlpool WBB8360 NE beépíthető elektromos ...

118 899 Ft

  • Gyártó: Whirlpool
Irány a bolt arrow_forward
Whirlpool WIH 60Q3D NE beépíthető indukciós főzőlap

Whirlpool WIH 60Q3D NE beépíthető indukciós ...

119 990 Ft

Whirlpool WIH 60Q3D NE beépíthető indukciós főzőlap:   ELRENDEZÉS ÉS FUNKCIÓ Az elektromos ... A vezérlés típusa - Elektronikus Az elektromos főzőzónák száma - 3 Az indukciós lemezek ...

  • Gyártó: Whirlpool
Irány a bolt arrow_forward
Whirlpool WF S8865 NE 4 zóna, 7200 W, 65 cm Fekete Indukciós főzőlap

Whirlpool WF S8865 NE 4 zóna, 7200 W, 65 cm ...

168 707 Ft

szállítási díj: 3 990 Ft

... egyszerű irányításához. Ennek a Whirlpool indukciós üvegkerámia főzőlapnak az előnyei ... tökéletes főzési eredményt biztosít. Elektromos kapcsolat.Nagyszerű intuitív funkciók.A ...

  • Gyártó: Whirlpool
Irány a bolt arrow_forward
Whirlpool wf s8865 ne fŐzŐlap beépíthetŐ indukciós

Whirlpool wf s8865 ne fŐzŐlap ...

164 090 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... egyszerű irányításához. Ennek a Whirlpool indukciós üvegkerámia főzőlapnak az előnyei ... és tökéletes főzési eredményt biztosít. Elektromos kapcsolat. Nagyszerű intuitív funkciók. ...

  • Gyártó: WHIRLPOOL
Irány a bolt arrow_forward
Whirlpool wb b8360 ne beépíthető indukciós kerámia főzőlap 869991575110

Whirlpool wb b8360 ne beépíthető indukciós ...

125 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

Termékjellemzők:- Whirlpool indukciós üvegkerámia főzőlap 4 ... tökéletes főzési eredményeket biztosít.- Elektromos tápegység- Érintőszenzoros kezelés- Beépíthető- Maradékhő jelzés

  • Gyártó: WHIRLPOOL
Irány a bolt arrow_forward
Főzőlap beépíthető  indukciós - Whirlpool, WS Q0530 NE

Főzőlap beépíthető indukciós - Whirlpool, ...

115 910 Ft

... főzőlap típusa elektromos indukciós - A főzőlap kategóriája beépíthető - 6. Érzék technológia igen - A főzőlap felülete kerámia - Whirlpool WS Q0530 NE beépíthető indukciós főzőlap ...

  • Gyártó: Whirlpool
Irány a bolt arrow_forward

Főzőlap újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Főzőlap

Az indukciós főzőlap adapterrel történő használatakor fontos figyelembe venni az edény típusát. Az adapterrel kompatibilis edényeknek ferromágneses alapjuknak kell lennie, hogy az indukciós főzőlap működéséhez szükséges elektromos áramot generálják. Ilyen edények lehetnek például az öntöttvas, acél, vagy rozsdamentes acél edények. Az üveg, kerámia vagy alumínium edények nem alkalmasak az indukciós főzőlap adapterrel történő használatára.

Az elektromos főzőlapnak számos előnye van a hagyományos gáz főzőlaphoz képest. Először is, az elektromos főzőlapok könnyen tisztíthatók, mivel nincs szükség gázégők vagy égéstermékek kezelésére. Emellett az elektromos főzőlapok általában gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az ételeket, ami időt és energiát takarít meg. Végül, az elektromos főzőlapok biztonságosabbak is, mivel nincs nyílt láng, ami tüzet okozhatna. Összességében tehát az elektromos főzőlapok kényelmesebbek, hatékonyabbak és biztonságosabbak a hagyományos gáz főzőlapokhoz képest.

Az elektromos főzőlapok számos típusa áll rendelkezésre, amelyek között különbségek vannak a méret, a teljesítmény és a funkciók tekintetében. Az indukciós főzőlapok hatékonyabbak és gyorsabbak, míg a kerámia főzőlapok könnyebben tisztíthatók és olcsóbbak. A legmegfelelőbb típus az Ön igényeitől függ, de érdemes figyelembe venni a főzési szokásait, a konyha méretét és a költségvetést. Ajánlott alaposan átgondolni a lehetőségeket, mielőtt döntést hozna.

Az elektromos főzőlapok hatékonysága függ a konkrét típustól és a használat módjától. Általánosságban elmondható, hogy az indukciós főzőlapok hatékonyabbak, mivel csak a főzőedény alját melegítik fel, így kevesebb energia szükséges a főzéshez. Azonban az elektromos főzőlapok is lehetnek hatékonyak, ha megfelelően használjuk őket, például a megfelelő edények használatával és a főzési idő minimalizálásával. Fontos azonban figyelembe venni, hogy az elektromos főzőlapok általában magasabb áramfogyasztással járnak, mint a gázfőzők, így hosszú távon magasabb lehet a költségük.

Az elektromos főzőlapok beépítése során fontos figyelembe venni a telepítési követelményeket, melyek biztosítják a biztonságos és hatékony működést. A főzőlapokat csak megfelelően képzett szakemberrel szabad telepíteni, aki ismeri az elektromos hálózatokat és azok szabályozásait. A főzőlapoknak megfelelő elektromos csatlakozóval kell rendelkezniük, és a telepítés során figyelembe kell venni a helyi előírásokat és szabályozásokat. A főzőlapokat csak megfelelően földelt hálózatra szabad csatlakoztatni, és a telepítés során ügyelni kell a megfelelő szellőzésre és távolságtartásra is.

A legjobb elektromos főzőlap azok számára, akik kezdők a főzésben, az a könnyen használható és megbízható modell, amelynek egyszerűen kezelhető a hőmérséklet-szabályozása. Ajánlom a Bosch Serie 2 NKE645G14 elektromos főzőlapot, amelynek 4 főzőzónája van, és a hőmérséklet-szabályozása egyszerűen kezelhető. Emellett a főzőlap könnyen tisztítható, és a biztonsági funkciói is megfelelőek a kezdő főzők számára.

Az elektromos főzőlapokhoz képest a kerámia vagy indukciós főzőlapok számos előnnyel rendelkeznek. Először is, ezek a főzőlapok gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az edényeket, így időt és energiát takarítanak meg. Emellett a kerámia és indukciós főzőlapok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, mivel nincsenek hőforrások, amelyek zsíros vagy égett maradványokat hagynának a főzőfelületen. Végül, ezek a főzőlapok biztonságosabbak is, mivel a hő csak az edényben keletkezik, így a főzőfelület nem forró, és kevesebb a lehetséges égési sérülés veszélye.