ételhordó edény konyhai edények

Családi ételhordó szett

Családi ételhordó szett

2 370 Ft

szállítási díj: 1 390 Ft

... Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: 3 részes családi ételhordó. Minden edény nagy méretű 1,5 l-es +120° és -40 ° lehet ...

Irány a bolt arrow_forward
ROTHO Ételtároló doboz SUNSHINE 11 db

ROTHO Ételtároló doboz SUNSHINE 11 db

5 390 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... és nem veszik el az ízek. Az élelmiszer-tároló edények fedele légmentesen zár, így például az illatanyagok és ... kg Csomag tartalma:  10 x 0,5 literes ételhordó edény 1 x 5 literes ...

  • Gyártó: Rotho
Kokiskashop Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus 3 részes rozsdamentes acél ételhordó készlet BH-7202

Berlinger Haus 3 részes rozsdamentes acél ...

8 140 Ft

szállítási díj: 1 350 Ft

A Berlinger Haus 3 részes ételhordó kiváló minőségű, 18/10 rozsdamentes acélból készült.Az edények dupla falúak, így tartják a hőt és frissen ...

  • Gyártó: Berlinger Haus
CleanDepo.hu Megnézem arrow_forward
Berlinger Haus 3 részes rozsdamentes acél ételhordó készlet

Berlinger Haus 3 részes rozsdamentes acél ...

8 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... ételhordó kiváló minőségű, 18/10 rozsdamentes acélból készült.        Az edények dupla ... menü elcsomagolható és szállítható benne. Mindhárom edény azonos kapacitású: 700 ml.. Méret ...

  • Gyártó: Berlinger Haus
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.