öntöttvas serpenyő cm konyhai edények

Lamart LT1063 öntöttvas serpenyő, 24cm

Lamart LT1063 öntöttvas serpenyő, 24cm

5 390 Ft

szállítási díj: 1 190 Ft

Öntöttvas serpenyő Hosszúság: 24 cm Tapadásmentes bevonat

  • Gyártó: LAMART
Irány a bolt arrow_forward
itália konyha Öntöttvas grill serpenyő 21,5cm szögletes

itália konyha Öntöttvas grill serpenyő 21,5cm ...

4 750 Ft

... tartalma: - 1 db Öntöttvas grill serpenyő 21,5cm szögletesAnyaga: öntött vas, fém, fa Mérete: 21,5*21,5 cm sütő felület, teljes szélesség ...

  • Gyártó: itália konyha
Irány a bolt arrow_forward
Öntöttvas grillserpenyő csőrös (kezelt)

Öntöttvas grillserpenyő csőrös (kezelt)

6 590 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

Az Öntöttvas grillserpenyő csőrös a tökéletes választás mindazoknak; akik szeretnének ízletes ételeket készíteni otthon. Az öntöttvasból készült serpenyő ezzel a tulajdonságával ...

Irány a bolt arrow_forward
Öntöttvas grillserpenyő csőrös (kezelt)

Öntöttvas grillserpenyő csőrös (kezelt)

6 590 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

Az Öntöttvas grillserpenyő csőrös a tökéletes választás mindazoknak; akik szeretnének ízletes ételeket készíteni otthon. Az öntöttvasból készült serpenyő ezzel a tulajdonságával ...

Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.