és pároló kukta konyhai edények

Kukta - Tefal, (P4705133)

Kukta - Tefal, (P4705133)

57 090 Ft

... TEFAL® nyitó rendszerének köszönhetően. - The ClipsoMinut'® DUO 2-in-1 Kukta és Pároló biztosítja minden nap a tökéletesre készült; ízletes ételeket kivételes sokoldalúsággal ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal KUKTA P4705133

Tefal KUKTA P4705133

51 390 Ft

... -1 Kukta Még gyorsabb, de továbbra is ugyan olyan hatékony! A végtelen főzési lehetőségért, maximális könnyedséggel. A ClipsoMinut'® DUO 2in1 Kukta és pároló

Pixel Rodeo Irány a bolt arrow_forward
Tefal p4705133 kukta

Tefal p4705133 kukta

51 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... főzési lehetőségért; maximális könnyedséggel. A ClipsoMinut"Ž DUO 2in1 Kukta és pároló végtelen opciót kínál és tökéletesre készített fogásokat. Egy sokoldalú edény; mely lehetővé ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward
Tefal P4705133 kukta

Tefal P4705133 kukta

52 880 Ft

... -1 Kukta Még gyorsabb, de továbbra is ugyan olyan hatékony! A végtelen főzési lehetőségért, maximális könnyedséggel. A ClipsoMinut'® DUO 2in1 Kukta és pároló végtelen ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF Eclipse kukta, 4 l

BergHOFF Eclipse kukta, 4 l

39 900 Ft

... : poliamid 66 Nyomás használat alatt: 80 KPa 18/10-es rozsdamentes acél pároló betét drótozással  A fedők az edényeken felcserélhetők Minden ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
MPM kukta 7 l-es (MGS-07)

MPM kukta 7 l-es (MGS-07)

28 990 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... . Az óra nélkül, mosogatógépbe is teheti. A kuktát hármas biztonsági rendszer: biztonsági ablak, biztonsági és nyomásszabályozó szelep jellemzi. Tartozékként fém fedővel, üveg ...

  • Gyártó: MPM
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.