Berghoff serpenyő grillező konyhai edények

BergHOFF Virgo grillező serpenyő, piros, 28 cm

BergHOFF Virgo grillező serpenyő, piros, 28 cm

21 900 Ft

Grillezni öröm! Ennek a kiváló FernoGreen környezetbarát bevonatos grillező serpenyőnek a segítségével télen, vagy rossz időben sem kell lemondania a ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF Scala kerámia bevonatos grillező serpenyő, 28 cm, 3,8 l

BergHOFF Scala kerámia bevonatos grillező ...

24 900 Ft

  Anyaga: öntött alumínium a gyors és egyenletes hőelosztásért Belül FernoKerámia tapadásmentes bevonat Kívül magas hőmérsékletnek ellenálló bevonat Szín: fekete A fenolgyanta ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward
BergHOFF Scala grillező serpenyő, 24 cm, 2.6 l

BergHOFF Scala grillező serpenyő, 24 cm, 2.6 l

20 000 Ft

  Anyaga: öntött alumínium a gyors és egyenletes hőelosztásért Belül FernoKerámia tapadásmentes bevonat Kívül magas hőmérsékletnek ellenálló bevonat Szín: fekete A fenolgyanta ...

  • Gyártó: BergHOFF
edeny.hu Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.