Kitchenaid serpenyő konyhai edények

KitchenAid KC2T35EHST Serpenyő fedővel 24 cm

KitchenAid KC2T35EHST Serpenyő fedővel 24 cm

47 490 Ft

Rozsdamentesacél edények: 3 rétegű - A/18/10 acél  B/ Aluminium  C/18/10 acél Az aluminium biztosítja a gyors hővezetést, a réz az egyenletes hőelosztást. Kényelmes acél fogantyúk ...

  • Gyártó: KitchenAid
Irány a bolt arrow_forward
KitchenAid KC2T10SKST Serpenyő 25 cm

KitchenAid KC2T10SKST Serpenyő 25 cm

37 990 Ft

Rozsdamentes acél edények: 3 rétegű - A/18/10 acél B/ Aluminium C/18/10 acél Az aluminium biztosítja a gyors hővezetést, a réz az egyenletes hőelosztást. Kényelmes acél fogantyúk ...

  • Gyártó: KitchenAid
Irány a bolt arrow_forward
KitchenAid KC2P10SKCP Serpenyő 25cm

KitchenAid KC2P10SKCP Serpenyő 25cm

43 990 Ft

Réz edények  3 rétegű - A/18/10 acél  B/ Aluminium  C/18/10 réz Az aluminium biztosítja a gyors hővezetést, a réz az egyenletes hőelosztást. Kényelmes acél fogantyúk jól ...

  • Gyártó: KitchenAid
Irány a bolt arrow_forward
KitchenAid KC2P12SKCP Serpenyő 30 cm

KitchenAid KC2P12SKCP Serpenyő 30 cm

50 990 Ft

Réz edények  3 rétegű - A/18/10 acél  B/ Aluminium  C/18/10 réz Az aluminium biztosítja a gyors hővezetést, a réz az egyenletes hőelosztást. Kényelmes acél fogantyúk jól ...

  • Gyártó: KitchenAid
Irány a bolt arrow_forward
KitchenAid KC2P35EHCP Serpenyő fedővel 24 cm

KitchenAid KC2P35EHCP Serpenyő fedővel 24 cm

60 990 Ft

Réz edények  3 rétegű - A/18/10 acél  B/ Aluminium  C/18/10 réz Az aluminium biztosítja a gyors hővezetést, a réz az egyenletes hőelosztást. Kényelmes acél fogantyúk jól ...

  • Gyártó: KitchenAid
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.