Lacor edény konyhai edények

Lacor - Basic nyeles főzőedény

Lacor - Basic nyeles főzőedény

6 550 Ft

18/10 rozsdamentes acélból, szendvicstalppal készült nyeles edény A talp 3 rétegű: rozsdamentes acél-alumínium-rozsdamentes acél. Mindenfajta ( ...

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward
Lacor aluminium lábas fedővel

Lacor aluminium lábas fedővel

7 990 Ft

Indukciós tűzhelyen is használható, tapadásmentes bevonattal ellátott edény fedővel. Az alumínium jó hővezető, egyenletes főzést biztosít és energiát takarít

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward
Lacor - Basic párolóedény

Lacor - Basic párolóedény

8 490 Ft

Rozsdamentes acélból készült párolóedény 3 rétegű (rozsdamentes acél-alumínium-rozsdamentes acél) szendvicstalppal készült edény, mellyel kíméletesen párolhatja meg a zöldség

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward
Lacor - Basic lábas fedővel

Lacor - Basic lábas fedővel

10 700 Ft

3 rétegű, szendvicstalppal rendelkező edény fedővel A talp három rétegű: rozsdamentes acél-alumínium-rozsdamentes acél. ...

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward
Lacor - Forte lábas fedővel

Lacor - Forte lábas fedővel

11 700 Ft

Aluminiumöntvényből készült lábas üvegfedővel Az indukciós lapon is használható edényt 4 különböző méretben kínáljuk:

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward
Lacor - Basic edény fedővel

Lacor - Basic edény fedővel

12 750 Ft

Rozsdamentes acélból készült főzőedény fedővel 18/10 rozsdamentes acélból, 3 rétegű szendvicstalppal (rozsdamentes acél-alumínium-rozsdamentes acél) készült edénycsalád, mely

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward
Lacor - Forte Quadrat

Lacor - Forte Quadrat

16 900 Ft

Aluminiumöntvényből készült edény üvegfedővel Az indukciós lapon is használható edényt 2 különböző méretben kínáljuk:

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward
Lacor - Garinox edénykészlet

Lacor - Garinox edénykészlet

26 900 Ft

Rozsdamentes acélból készült; 5 darabos edénykészlet Mindenfajta (elektromos; gáz; indukciós; kerámia) főzőfelületen használható. Műanyag füllel; n

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward
Lacor - Basic edénykészlet

Lacor - Basic edénykészlet

88 800 Ft

8 darabos, rozsdamentes acélból készült edénykészlet 18/10 rozsdamentes acélból, szendvics talppal készült edények. A talp három rétegű: rozsdamentes acél-alumínium-rozsda

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.