Lacor lábas serpenyő konyhai edények

Lacor - Forte lábas fedővel

Lacor - Forte lábas fedővel

11 700 Ft

Aluminiumöntvényből készült lábas üvegfedővel Az indukciós lapon is használható edényt 4 különböző méretben kínáljuk:

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward
Lacor ovális lábas fedővel

Lacor ovális lábas fedővel

8 490 Ft

Indukciós lapon is használható, tapadásmentes bevonattal rendelkező aluminium lábas fedővel A fedő alján lévő pontok felfogják az ételből kicsapódó ...

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward
Lacor aluminium lábas fedővel

Lacor aluminium lábas fedővel

7 990 Ft

Indukciós tűzhelyen is használható, tapadásmentes bevonattal ellátott edény fedővel. Az alumínium jó hővezető, egyenletes főzést biztosít és energiát takarít

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward
Lacor - Basic lábas fedővel

Lacor - Basic lábas fedővel

10 700 Ft

3 rétegű, szendvicstalppal rendelkező edény fedővel A talp három rétegű: rozsdamentes acél-alumínium-rozsdamentes acél. Mindenfajta (elektromos, gáz, indukciós, kerámia) főzőfel?

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward
Lacor - Garinox nyeles lábas

Lacor - Garinox nyeles lábas

4 490 Ft

Rozsdamentes acélból készült nyeles lábas Mindenfajta (elektromos, gáz, indukciós, kerámia) főzőfelületen használható. Egyszerűbb kivitelezés, esztétikus ...

  • Gyártó: Lacor
Megnézem arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.