Maxx serpenyő fedővel konyhai edények

Berlinger Haus - Black Professional Line Berlinger Haus Black Professional Line grill serpenyő titán bevonattal, hőálló szilikon nyéllel, fedővel

Berlinger Haus - Black Professional Line Berlinger ...

15 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... készült grill serpenyő három rétegű; ... serpenyő sütőben is használható; max. 220 Celsius fokig. A főzéshez minimális zsiradék szükséges; az ételek mégsem égnek le. Hőálló üveg fedő ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Black Professional Line
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Stone Touch Line Mély serpenyő kő hatású márvány bevonattal, szilikon nyéllel,  fedővel, 24 cm

Berlinger Haus - Stone Touch Line Mély serpenyő ...

13 990 Ft

szállítási díj: 990 Ft

A Stone Touch Line mély serpenyő kovácsolt alumíniumból készült; három rétegű ... nem melegszik át; így akár sütőben is használható; max. 220 Celsius fokig.   A hőálló üvegfedőn ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Stone Touch Line
Irány a bolt arrow_forward
Edény és serpenyő tartó állvány, rendszerező

Edény és serpenyő tartó állvány, ...

4 190 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... , ha már nem fér máshová nagyobb edényed, fedőd vagy serpenyőd. A kütyü különlegessége még, hogy a hossza ... Állítható hossz Min méret: 30 x 21 cm Max méret: 56 x 21 cm Magasság: 16 cm ...

Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.