Palacsintasuto teflon konyhai edények

Palacsintasütő serpenyő teflon bevonattal 290 mm Alumínium YATO GASTRO

Palacsintasütő serpenyő teflon bevonattal 290 ...

10 084 Ft

szállítási díj: 2 500 Ft

  • Gyártó: YATO
Irány a bolt arrow_forward
YATO Palacsintasütő serpenyő teflon bevonattal 290 mm Alumínium YATO GASTRO

YATO Palacsintasütő serpenyő teflon bevonattal ...

7 710 Ft

szállítási díj: 2 500 Ft

  • Gyártó: YATO
Irány a bolt arrow_forward
Teflon serpenyő indukciós 28cm

Teflon serpenyő indukciós 28cm

16 329 Ft

A 280 mm átmérőjű és 45 mm magas YATO palacsintasütő 4 mm vastag alumíniumöntvényből készült. Ennek köszönhetően a hő gyorsan ...

Irány a bolt arrow_forward
kütyübazár Szilikon tojás- és palacsintasütő forma

kütyübazár Szilikon tojás- és ...

890 Ft

... teendőinkben. Ennek a szilikon tojás- és palacsintasütő forma segítségével ezentúl a reggeli rohanás ... a lisztet.Olajozz be előre egy teflon serpenyőt és magát a szilikon formát ...

  • Gyártó: kütyübazár
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.