Serpenyő 20cm stone konyhai edények

Berlinger Haus Serpenyő kő hatású márvány bevonattal, hőálló szilikon nyéllel, 20 cm BH-1145N

Berlinger Haus Serpenyő kő hatású márvány ...

6 589 Ft

szállítási díj: 990 Ft

A Stone Touch Line kovácsolt alumíniumból készült serpenyő három rétegű, kő hatású márványbevonata é

  • Gyártó: Berlinger Haus
CleanDepo.hu Megnézem arrow_forward
Serpenyő 26 cm black stone - Tefal, G2810572

Serpenyő 26 cm black stone - Tefal, G2810572

13 790 Ft

... meunieretől kezdve egészen a tökéletes steakig. Rendkívül tartós; Tefal Black Stone serpenyő Magas hőmérsékleten történő főzés; abrazív tisztítás ... A valódi főzés a ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal g2810572 serpenyŐ 26 cm black stone

Tefal g2810572 serpenyŐ 26 cm black stone

13 691 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... meunieretől kezdve egészen a tökéletes steakig. Rendkívül tartós; Tefal Black Stone serpenyő Magas hőmérsékleten történő főzés; abrazív tisztítás ... A valódi főzés a ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward
Berlinger Haus - Stone Touch Line Serpenyő kő hatású márvány bevonattal, hőálló szilikon nyéllel, 20 cm

Berlinger Haus - Stone Touch Line Serpenyő kő ...

6 490 Ft

szállítási díj: 990 Ft

A Stone Touch Line  kovácsolt alumíniumból készült serpenyő három rétegű; kő hatású márványbevonata és a turbó indukciós talp ...

  • Gyártó: Berlinger Haus - Stone Touch Line
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.