Serpenyő gorenje konyhai edények

Gorenje Chef Collection Wok serpenyő (575299)

Gorenje Chef Collection Wok serpenyő (575299)

8 990 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

Gorenje Chef Collection Wok serpenyő, CWWA01HC (575299) segítségével ... egyszerűen készítheti el kedvenc wok ételeit. A serpenyő magas minőségű rozsdamentes acélból készült. Átmérője ...

  • Gyártó: Gorenje
Irány a bolt arrow_forward
Gorenje CWWA01HC Chef Collection Serpenyő

Gorenje CWWA01HC Chef Collection Serpenyő

10 190 Ft

szállítási díj: 1 190 Ft

Wok serpenyő Méretei: Ø 28 x 8 cm Kevesebb olaj szükséges a főzéshez

  • Gyártó: GORENJE
Irány a bolt arrow_forward
Gorenje CWWA01HC Chef Collection Wok serpenyő

Gorenje CWWA01HC Chef Collection Wok serpenyő

9 999 Ft

szállítási díj: 990 Ft

  • Gyártó: GORENJE
Irány a bolt arrow_forward
GORENJE GPCI240R, 43 X 2,5 X 24CM

GORENJE GPCI240R, 43 X 2,5 X 24CM

30 720 Ft

GRILL SERPENYŐ Piros szín Méretek (Sz x Ma x Mé): 43 × 2,5 × 24 cmBecsomagolt termék méretei (szxmxm): 44 × 3,1 × 24,7 cm Nettó tömeg: 4 kg Bruttó tömeg: 4,5 kg

  • Gyártó: GORENJE
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.