Serpenyő nyeles 28 cm konyhai edények

Öntvény nyeles hússütő 27 cm, bordázott felület

Öntvény nyeles hússütő 27 cm, bordázott ...

5 944 Ft

szállítási díj: 1 299 Ft

Öntöttvas nyeles hússütő serpenyő 25 cm, bordázott

Irány a bolt arrow_forward
Garcima paella nyeles serpenyő zománcozott, 28 cm (16605)

Garcima paella nyeles serpenyő zománcozott, 28 ...

3 890 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

Garcima paella nyeles serpenyő zománcozott, 28 cm (16605) Húsok, zöldségek sütéséhez ideális serpenyő. Használható: gáz-, kerámialapos -, elektromos tűzhelyen Anyaga: zománcozott ...

  • Gyártó: Garcima
Irány a bolt arrow_forward
Paella nyeles serpenyő polírozott 28 cm

Paella nyeles serpenyő polírozott 28 cm

4 390 Ft

szállítási díj: 799 Ft

Anyaga:polírozott acélMérete: 29,5 cm átmérőjű felül peremmel, 28,2 cm átmérőjű felül perem nélkül, 20 cm átmérőjű alul, 8,5 cm magas, 25,4 cm hosszú a nyél, 53 cm hosszú

Irány a bolt arrow_forward
Tefal edénykészlet 11 részes l897sb74

Tefal edénykészlet 11 részes l897sb74

50 090 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... cm átmérőjű serpenyő 1 db 28 cm átmérőjű serpenyő 1 db 16 cm átmérőjű nyeles lábas 1 db 18 cm átmérőjű nyeles lábas 1 ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.