Fali müzli adagoló, cukor adagoló

Müzli Adagoló-ZEVRO Single SmartSpace-Fali Adagoló

Müzli Adagoló-ZEVRO Single SmartSpace-Fali ...

8 990 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... . A modern tervezés miatt, ideális kisebb méretű konyhákba is. A falra szerelhető adagolók maximalizálják a teret a konyhában. A markolat elfordításával ...

Irány a bolt arrow_forward

Legnépszerűbb keresések - müzli adagoló, cukor adagoló

Müzli adagoló, cukor adagoló újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Müzli adagoló, cukor adagoló

A modern fali müzli adagolók számos funkcióval rendelkezhetnek, amelyek lehetővé teszik a könnyű használatot és a friss müzli tárolását. Például egyes modelleknek beépített adagoló mechanizmusuk van, amely lehetővé teszi a pontos adagolást és az eltávolítható fedélnek köszönhetően könnyen tölthetőek. Néhány modellnek tároló rekesze is van, amelyben más típusú gabonapelyhek vagy aprított gyümölcsök is elhelyezhetőek. A fali müzli adagolók különböző méretben és anyagokból készülhetnek, hogy illeszkedjenek az adott helyiség stílusához és igényeihez.

A müzli tartók és fali müzli adagolók árkategóriája nagyon változó lehet, attól függően, hogy milyen anyagból készülnek, milyen méretűek és milyen funkciókkal rendelkeznek. Általánosságban elmondható, hogy olcsóbb, alapvetőbb modellek már néhány ezer forinttól elérhetőek, míg a prémium kategóriás, design-orientált darabok akár több tízezer forintba is kerülhetnek. A középkategóriás müzli tartók és fali müzli adagolók ára általában a 10-20 ezer forintos sávban helyezkedik el.