Üdvözlünk Magyarország első árösszehasonlító oldalán! Használd a fenti keresőt, vagy válassz a kategóriák közül!

Miért hirdessek a Depo.hu-n?

A Depo.hu 1999-ben indult, éveken keresztül az egyetlen és megbízható forrása volt a magyarországi hardver és műszaki cikkek árváltozásainak.

Az elmúlt 15 évben folyamatos fejlesztésekkel dolgoztunk azon, hogy a Depo.hu-n hirdető forgalmazók a legpontosabb információt adhassák át a látogatóknak. Az oldal jelenlegi felépítése ezekre a tapasztalatokra épül: csak azokat az adatokat jelenítjük meg a látogatónak, amire a vásárlást megelőző döntésekhez szüksége van.

Néhány olyan funckió, melyeket a Depo.hu-n alkalmaztuk először:

- a raktárról kapható termékek feltüntetése,

-  a látogatói vélemények megjelenítése,

a forgalmazók értékelése,

- az árak változásának követése,
- licitrendszer,
- kiemelt hirdetések.

Most a látogatók kezébe olyan eszközöket adunk, amelyekkel könnyebben megtalálják az igényeiknek megfelelő és a pénztárcájukhoz szabott termékeket, felesleges kattintások nélkül. Az Ön termékei pedig minden eddiginél egyszerűbben kerülhetnek fel a Depo.hu-ra!

A regisztráció menete az új oldalon gyors és egyszerű, az adminisztrációs oldal felépítés átlátható és felhasználóbarát. Ha korábban még sosem jelentek meg hirdetései a Depo.hu-hoz hasonlító árösszehasonlító oldalon, akkor is könnyen el fog igazodni a beállításokon, hogy a termékek minél hamarabb megjelenjenek látogatóinknak.

Amennyiben mégis segítségre van szüksége az induláshoz, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre e-mailben, vagy telefonon a hét bármely munkanapján 9 és 17 óra között.

Egy jótanács az árlista feltöltésével kapcsolatban: minél pontosabban határozza meg az árlistában a termékek jellemzőit (főleg név és kategória), annál könnyebben fognak rátalálni a látogatók az oldalon a többi forgalmazó termékei mellett az Ön termékeire is, hogy összehasonlíthassák a feltüntetett árakat, és a kedvező árak esetén az Ön üzletét válasszák!

 

 

Mennyibe kerül egy kattintás?

A Depo.hu-n nemcsak a látogatók, a forgalmazók érdekeit is szem előtt tartjuk: az új Depo.hu bevezető időszakában mind a megjelenés, mind a kattintás díjmentes. Ez minden, a Depo.hu oldalain hirdetett termékre igaz, kategóriától függetlenül. Ezen felül azon partnereink ajánlatai, akik az egyenlegüket feltöltik, kiemelten jelennek meg a találati lista elején, de emellett is a kiemelt termékek kattintás díja is mindössze nettó 10 Ft.

Minden átkattintás a gyakorlatban egy-egy érdeklődő látogatót jelent, akit az Ön webáruházába irányítunk át, az Ön által megadott oldalra. Ezért nagyon fontos, hogy a Depo.hu-ra feltöltött árlista mindig naprakész legyen, hogy az érdeklődők az Ön oldalán is ugyanazt az információt kapják, hiszen mi csak előkészítjük a terepet a vásárláshoz, maga a vásárlás az Ön áruházában fog megtörténni!

Ha több érdeklődőt szeretne, szeretné kiemelten megjeleníteni a termékeket, vagy különleges ajánlatait egyedi hírlevél formájában eljutattni heti rendszerességgel több tízezer olvasóhoz, személyre szabott ajánlatért írjon az info@depo.hu címre.

 

 

Hogyan zárjuk ki a kamu kattintásokat?

 

A kattintáson alapuló elszámolásoknál kiemelkedően fontos, hogy a szolgáltatást nyújtó rendszer csak olyan kattintásokat számoljon el a partner - jelen esetben a forgalmazók felé - melyek mögött valós személyek, valós érdeklődés, valós vásárlási szándék áll.

A Depo.hu oldalain megjelenő forgalmazói linkek kattintásairól részletes statisztikát vezetünk, minden egyes kattintást rögzítünk. Ezek a kattintások kivétel nélkül komoly szűrésen esnek át, hogy a kattintó robotokat, keresőket, esetleges rosszindulatú kattintásokat semmilyen esetben ne számoljuk el a partnerek felé.

Ha adott napon belül ugyanarról az IP címről több kattintás érkezik egy forgalmazó ugyanazon termékére, az ötödik kattintástól számítva ezeket a kattintásokat nem számoljuk el a partner felé.

A statisztikában Ön is vizsgálhatja az ismétlődő kattintásokat, erre külön funkció szolgál az adminisztrációs oldalon. Összemérheti az elszámolt kattintások számát az összes beérkezett kattintás számával és így minden adat rendelkezésére áll, hogy összevesse az általunk mért adatokat a saját használatú analitikai rendszerével (pl. Google Analytics).

 

 

Kapok érthető statisztikát?

 

A Depo.hu adminisztrációs oldalán tetszőleges időszakra kérheti le a termékekre érkező kattintások listáját.

Részletes statisztikát nyújtunk,

- ahol termékekre bontva láthatja, hogy melyik termékre hány kattintás érkezett, és hány forint vonódott le az egyenlegből az adott időszakon belül,

- napi, havi, vagy éves bontásban kaphatja meg az adott időszakban kapott kattintások és a levonódott egyenleg értékét,

- láthatja hogy milyen gyakran ismétlődnek adott időszakon belül bizonyos IP címek, hogy Ön is figyelhesse a kéretlen kattintások kizárását.

Ezeket a kimutatásokat tetszés szerint exportálhatja a beállított értékekkel későbbi részletes elemzéshez, vagy összevetheti saját mérési eredményeivel, hogy növelhesse hirdetéseinek és webáruházának hatékonyságát.

 

 

Milyen gyorsan kerülnek fel a termékeim?

 

A Depo.hu új adminisztrációs rendszere az Ön terméklistáját akár néhány óra leforgása alatt feldolgozza. Amennyiben olyan új termékcsoportot kíván hirdetni  oldalunkon, mely a Depo.hu aktuális kategóriarendszerébe nem illeszthető bele, kollégáink azonnal létrehozzák az adott kategóriát és megkezdődik az árlista feldolgozása.

Az adminisztrációs oldal beállításaival bármilyen Magyarországon működő árösszehasonlító oldal formátumát feltöltheti, de akár saját, egyedi formátumot is beállíthat.

Amennyiben a termékfeltöltés az oldalon található tájékoztatók mellett is akadályba ütközik, kollégáink rendelkezésére állnak e-mailben és telefonon.

A Depo.hu saját XML formátumával kapcsolatos információkat itt találja meg.

 

 

Megtalálják a termékeimet a látogatók?
 

Az új Depo.hu oldalain a látogató azokat az információkat látja, melyekre szüksége van a könnyű és gyors választáshoz. A felhasználóbarát kereső és navigáció segítségével könnyen szűkítheti a találati listát azokra a termékekre, melyekre valóban kíváncsi.

 

 

Mikor frissül az árlistám?


Ahogy már korábban is, az új Depo.hu rendszerében is folyamatosan frissülnek a forgalmazók listái, jelenleg minden nap 6, 12 és 16 órakor. Amennyiben az árlista feltöltésékor problémák merülnek fel, esetleg hibás árlistát töltött fel, vagy nem valós árak jelennek meg, munkaidőban természetesen azonnal tudunk segíteni a korrigálásban, nem kell az automatikus frissítés lefutására várni.

A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Depo.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ itt. Elfogadom