Fej 7991 szegek, csavarok, alátétek

Kennedy JAVÍTÓ-KÉSZLETEK - METRIKUS ALJZAT CSAVAROK - SÜLLYESZTETT FEJJEL

Kennedy JAVÍTÓ-KÉSZLETEK - METRIKUS ALJZAT ...

18 273 Ft

... , M8 x 25, M8 x 30. Átlagos mennyiség: 410 DIN 7991. Súly: 2013 gramm Magasság: 36 mm Szélesség: 185 mm Hosszús

  • Gyártó: KENNEDY
Szerszam Irány a bolt arrow_forward
Kennedy JAVÍTÓ- KÉSZLETEK - METRIKUS ALJZAT CSAVAROK - BZP

Kennedy JAVÍTÓ- KÉSZLETEK - METRIKUS ALJZAT ...

18 273 Ft

Süllyesztett fej Tartalmaz: Méretek: M5 x 12, 16 & 20. M6 x 12, ... 25. M8 x 20, 25 és 30. Átlagos mennyiség. DIN 7991. Súly: 1997 gramm Magasság: 36 mm Szélesség: 180 mm Hosszúság ...

  • Gyártó: KENNEDY
Szerszam Irány a bolt arrow_forward

Szegek, csavarok, alátétek újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Szegek, csavarok, alátétek

Ahhoz, hogy megfelelő gipszkarton csavart válasszunk, fontos figyelembe venni a gipszkarton vastagságát és a terhelést, amelynek ki lesz téve. A vastagabb gipszkartonhoz erősebb csavarra van szükség, míg a könnyebb terhelésű helyeken elég lehet a vékonyabb csavar is. A csavar hosszát is érdemes figyelembe venni, hogy megfelelően rögzítse a gipszkartont a falhoz vagy mennyezethez. A csavar feje legyen lapos, hogy ne nyomja be a gipszkarton felületét. Ha bizonytalan vagy, kérj tanácsot egy szakértőtől vagy bolti eladótól.

A gerenda papucs használatának számos előnye van. Először is, biztonságosabbá teszi a munkát, mivel megakadályozza a lábujjak és a lábfejek sérülését. Emellett kényelmes és könnyű viselet, ami csökkenti a fáradtságot és a stresszt a lábakon. A gerenda papucsok továbbá megakadályozzák a szennyeződést és a piszkot a munkaterületen, így tisztább és higiénikusabb környezetet biztosítanak. Összességében tehát a gerenda papucsok használata javítja a munkavégzés hatékonyságát és biztonságát.