Fej nélküli szegek, csavarok, alátétek

YATO Fej nélküli csavarkészlet 160db (YT-06777)

YATO Fej nélküli csavarkészlet 160db (YT-06777)

2 190 Ft

A YATO professzionális minőségű szerszám, akár mindennapos szervizipari felhasználásra is ajánlott és alkalmas. Többféle iparág számára gyártanak professzionális célszerszámokat, ...

Irány a bolt arrow_forward
King C. Gillette Férfi Style Master Vezeték Nélküli Borostanyíró

King C. Gillette Férfi Style Master Vezeték ...

18 290 Ft

szállítási díj: 1 190 Ft

3 cserélhető, fésűs fej 4D-s borotvabetéttel Billenőfej

  • Gyártó: GILLETTE
Irány a bolt arrow_forward

Szegek, csavarok, alátétek újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Szegek, csavarok, alátétek

Ahhoz, hogy megfelelő gipszkarton csavart válasszunk, fontos figyelembe venni a gipszkarton vastagságát és a terhelést, amelynek ki lesz téve. A vastagabb gipszkartonhoz erősebb csavarra van szükség, míg a könnyebb terhelésű helyeken elég lehet a vékonyabb csavar is. A csavar hosszát is érdemes figyelembe venni, hogy megfelelően rögzítse a gipszkartont a falhoz vagy mennyezethez. A csavar feje legyen lapos, hogy ne nyomja be a gipszkarton felületét. Ha bizonytalan vagy, kérj tanácsot egy szakértőtől vagy bolti eladótól.

A gerenda papucs használatának számos előnye van. Először is, biztonságosabbá teszi a munkát, mivel megakadályozza a lábujjak és a lábfejek sérülését. Emellett kényelmes és könnyű viselet, ami csökkenti a fáradtságot és a stresszt a lábakon. A gerenda papucsok továbbá megakadályozzák a szennyeződést és a piszkot a munkaterületen, így tisztább és higiénikusabb környezetet biztosítanak. Összességében tehát a gerenda papucsok használata javítja a munkavégzés hatékonyságát és biztonságát.