Hecht infraszauna active szauna, infraszauna és kiegészítői

Hecht Active - 2 Személyes Infraszauna-Törülköző Tartó-Italtartó-MP3 Lejátszó-Rádió-Kanadai Fenyő

Hecht Active - 2 Személyes ...

419 990 Ft

... 2080 W feszültség 230/50 V/Hz anyaga kanadai fenyő Infraszaunák jótékony hatásai:   • A szervezet hatékony méregtelenítése • Stresszoldás • Frissítő hatás • Narancsbőr ...

Irány a bolt arrow_forward
Hecht Active 2 személyes infraszauna

Hecht Active 2 személyes infraszauna

419 990 Ft

Termék jellemzői: SZ x H x M(cm) 10

  • Gyártó: Hecht
Irány a bolt arrow_forward
Hecht Active 2 személyes infraszauna

Hecht Active 2 személyes infraszauna

419 990 Ft

Termék jellemzői: SZ x H x M(cm) 10

  • Gyártó: Hecht
Irány a bolt arrow_forward
HECHT ACTIVE – Infraszauna

HECHT ACTIVE – Infraszauna

419 990 Ft

Termék leírása Paraméterek méretei 120x100x190 cm hőmérséklet tartomány 30-60 C* teljesítmény 2080 W feszültség 230/50 V/Hz anyaga kanadai fenyő

Hecht Irány a bolt arrow_forward

Szauna, infraszauna és kiegészítői újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Szauna, infraszauna és kiegészítői

Az infraszaunában használható illóolajok típusa függ az egyéni preferenciáktól és az adott célkitűzésektől. Általánosságban elmondható, hogy a levendula, a menta és az eukaliptusz illóolajok jól alkalmazhatók az infraszaunában, mivel segítenek a relaxációban és a légzőrendszer tisztításában. Azonban fontos megjegyezni, hogy az illóolajok használata előtt mindig konzultáljunk szakemberrel, és ellenőrizzük az adott illóolajok biztonságos használatát az infraszaunában.

Az infraszaunában különböző típusú háttámlákat lehet használni, amelyek között széles választék áll rendelkezésre. A leggyakrabban használtak a fa és a műanyag háttámlák, de léteznek még kényelmes textil és bőr kivitelűek is. Fontos, hogy a háttámla anyaga és kialakítása megfelelő legyen az infraszauna használatához, így érdemes alaposan tájékozódni a különböző lehetőségekről.

Az infraszauna párologtatók általában különböző típusú anyagokból készülnek, amelyek lehetnek például rozsdamentes acél, üveg, kerámia vagy műanyag. Az anyagok kiválasztása függ a gyártó tervezési döntéseitől és a termék minőségétől. Fontos megjegyezni, hogy az infraszauna párologtatók anyagai nagyban befolyásolják a termék hatékonyságát és tartósságát.

Az infraszauna párologtatóknak számos előnye van, amelyek közül az egyik legfontosabb az, hogy segítenek a test méregtelenítésében és az immunrendszer erősítésében. Emellett javítják a vérkeringést, csökkentik a stresszt és fájdalmat, valamint segítenek a bőr tisztításában és hidratálásában is. Az infraszauna párologtatók használata tehát számos pozitív hatással jár az egészségre és a jó közérzetre.

Az infraszauna párologtató anyagának cseréje gyakran függ az használati intenzitástól és a párologtató anyag típusától. Általában ajánlott évente legalább egyszer cserélni a párologtató anyagot, hogy biztosítsuk a hatékony működést és a tiszta, egészséges szaunázási élményt. Azonban, ha gyakran használjuk az infraszaunát, akkor érdemes lehet gyakrabban ellenőrizni és cserélni a párologtató anyagot. Fontos, hogy mindig a gyártó ajánlásait kövessük a párologtató anyag cseréjével kapcsolatban.