Extra erős sátor, pavilon

Marshal Vip Extra erős karfás szék fotel 52x59x43x110cm magas 160kg (CZ0121)

Marshal Vip Extra erős karfás szék fotel ...

44 990 Ft

Erős és kényelmes horgász fotel A több napos horgásztúrákon ... Marshal VIP horgásszékkel megtapasztalhatjuk az igazi vízparti kényelmet. Az extra erősítésekkel készült sz?

Irány a bolt arrow_forward
Carp Expert Carp Extra erős karfás fotel szék kartámasszal 150kg (73701-150)

Carp Expert Carp Extra erős karfás fotel szék ...

36 490 Ft

Régóta vágytál egy megfelelő méretű és teherbírású székre, melyben végre kényelmesen töltheted el a szabadidődet kedvenc kikapcsolódásodnak hódolva? Szerencsére nem kell tovább ...

Irány a bolt arrow_forward
INSTENT PRO Kerti pavilon 3 x 3 m aluminium pezsgő szín

INSTENT PRO Kerti pavilon 3 x 3 m aluminium ...

96 390 Ft

szállítási díj: 2 490 Ft

... tartás érdekében a konstrukció megnövelt lábai, extrastabil összekötő anyag és kiváló minőségű kattintható ... súlya oldalsó részek: 14,7 kg extra erős teleszkópos lábak: 30 x 30 mm ...

  • Gyártó: Instent
Kokiskashop Irány a bolt arrow_forward
INSTENT PRO Kerti pavilon 3 x 3 m aluminium fekete

INSTENT PRO Kerti pavilon 3 x 3 m aluminium fekete

106 890 Ft

szállítási díj: 2 490 Ft

... tartás érdekében a konstrukció megnövelt lábai, extrastabil összekötő anyag és kiváló minőségű kattintható rendszer ... m sátor súlya: 14,7 kg extra erős teleszkópos lábak: 30 x 30 mm ...

  • Gyártó: Instent
Kokiskashop Irány a bolt arrow_forward

Sátor, pavilon újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Sátor, pavilon

A sörsátor olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy szabadtéren kellemes környezetben fogyasszunk sört. A legtöbb sörsátor könnyen összeszerelhető és mobilis, így alkalmas különféle rendezvényekre, mint például sporteseményekre, fesztiválokra vagy céges összejövetelekre. A sörsátorok árnyékolják a napfényt, védik az esőtől, és lehetőséget biztosítanak a társasági életre, ezáltal elősegítik az élvezetes időtöltést és a közösségépítést.

A kerti pavilonok általában fa, fém vagy műanyag anyagokból készülnek, attól függően, hogy milyen stílusban és célra kívánják használni őket. Fontos azonban megjegyezni, hogy a minőségi anyagok és a megfelelő karbantartás hosszú élettartamot biztosítanak a pavilonoknak.

Az összecsukható sörsátor méretei egyedi lehetnek a gyártótól függően. Azonban általában a sátor magassága 2-3 méter, a szélessége pedig 2-4 méter lehet. A pontos méretekért érdemes a termék leírását vagy a gyártó honlapját megtekinteni.

A sátor pavilon megtisztítása és karbantartása érdekében javasoljuk, hogy rendszeresen tisztítsa meg a felületét szennyeződésektől, például por, levelek vagy madárrészecskék eltávolításával. Használjon enyhe tisztítószert és meleg vizet, majd alaposan öblítse le és hagyja megszáradni. Ha a pavilon anyaga vízhatlan, akkor javasoljuk, hogy időnként kezelje vízlepergető spray-vel, hogy megőrizze a vízhatlanságát. Ne hagyja a pavilont nedvesen, mert ez elősegíti a penész és a rothadás kialakulását. Ha nem használja a pavilont, akkor tárolja száraz, jól szellőző helyen, hogy megakadályozza a penész és a rovarok megjelenését.

A fa pavilonok előnyei közé tartozik, hogy természetes anyagból készülnek, így környezetbarát megoldást jelentenek. Emellett esztétikusak és kellemes hangulatot teremtenek. Azonban hátrányuk lehet, hogy kevésbé tartósak, mint más anyagokból készült pavilonok, és idővel karbantartást igényelhetnek.

Kerti pavilonok számos kialakítással rendelkeznek, attól függően, hogy milyen céllal szeretnénk használni őket. Vannak nyitott, szellős pavilonok, amelyek ideálisak a kerti partikhoz és baráti összejövetelekhez, de léteznek zártabb, intimebb pavilonok is, amelyek kiválóak a pihenésre és a kikapcsolódásra. A pavilonok anyaga és mérete is változó lehet, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet.