Ps4 eve VR szemüveg

UBISOFT Steep X Games Gold Edition (PS4 - Dobozos játék)

UBISOFT Steep X Games Gold Edition (PS4 - Dobozos ...

9 855 Ft

szállítási díj: 1 565 Ft

... köntösbe és változtasd a '90-es évek télisport játékává 3 exkluzív testreszabási lehetőséggel, trükkökkel ... testreszabási lehetőséggel. Platform PS4 Kategória Sport Korhatár 12+

  • Gyártó: Ubisoft
Irány a bolt arrow_forward

VR szemüveg újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - VR szemüveg

A VR szemüvegek használata általában 13 éves kortól ajánlott, azonban fontos figyelembe venni az egyéni érzékenységet és fejlődést is. Különösen fontos, hogy a fiatalabb korosztályokat szülői felügyelet mellett engedjük csak használni a VR technológiát, és ne hagyjuk, hogy túlzottan elmerüljenek a virtuális világban. A felnőttek számára azonban nincs korhatár, amennyiben nincsenek egészségügyi problémáik, amelyek akadályozhatják a VR élmény élvezetét.

A hosszabb ideig történő VR szemüveg használatának egészségügyi hatásai között szerepelhet a szemfáradtság, a fejfájás, a szédülés és a hányinger. Emellett a szemek túlzott igénybevétele hosszú távon akár rövidlátáshoz is vezethet. Fontos, hogy a VR használata során rendszeresen szünetet tartsunk, és ne használjuk túl sokáig egymás után a szemüveget. Továbbá érdemes olyan VR szemüveget választani, amelynek kijelzője megfelelően nagy felbontású és a szemek számára kényelmes távolságban van.