Csúzli íj és kiegészítői

Guba, Pipacs, Csúzli

Guba, Pipacs, Csúzli

2 375 Ft

Ez a könyv Guba, Pipacs és Csúzli, a három manógyerek kalandjait meséli el egy esős napon, az ...

Megnézem arrow_forward
Csúzli - Nevis Robustica Erős Etető Csúzli (8240-001)

Csúzli - Nevis Robustica Erős Etető Csúzli ...

2 990 Ft

... . Kedvező árú fámvázas etetőcsúzli,etetőanyag és bojlik belövésére.Masszív szerkezete garantálja a maximális lövéstávolságot. Figyeljünk oda, hogy a csúzlit mindig ugyanabba a ...

Irány a bolt arrow_forward
profcsuzli Lézeres professzionális csúzli

profcsuzli Lézeres professzionális csúzli

3 990 Ft

precíziós megfigyelő rendszerrel

  • Gyártó: profcsuzli
netpiaclogo Irány a bolt arrow_forward
Csúzli - Drennan Feeder Large Pouch (80255-130)

Csúzli - Drennan Feeder Large Pouch (80255-130)

5 490 Ft

... Drennantól Igényes kivitelű csúzli, mellyel a bojlit, pelletet tudjuk akár nagyobb távolságokra, koncentráltan eljuttatni.A csúzli amúgy szintén kiváló minőségű, erős gumija ...

Irány a bolt arrow_forward
Üveghegy Kiadó Guba, Pipacs, Csúzli

Üveghegy Kiadó Guba, Pipacs, Csúzli

1 800 Ft

szállítási díj: 1 239 Ft

Ez a könyv Guba, Pipacs és Csúzli, a három manógyerek kalandjait meséli el egy esős napon, az erdőszéli Hatalmas Tölgyfa tövében. Izgalmas és tanulságos történet

  • Gyártó: Üveghegy Kiadó
Irány a bolt arrow_forward
Csúzli (kartámaszos)

Csúzli (kartámaszos)

1 890 Ft

Csúzli (kartámaszos)

Irány a bolt arrow_forward

Legnépszerűbb keresések - íj és kiegészítői

íj és kiegészítői újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Íj és kiegészítői

A lézeres vadászcsúzli működése során a lézerfény segítségével pontosan meghatározott területre irányítjuk a lövedéket. Ezáltal nagyobb pontossággal és hatékonysággal vadászhatunk, mint hagyományos fegyverekkel. A csúzli magas szakértelmet és tapasztalatot igényel a használata során, de barátságos kialakítása miatt könnyen kezelhető.

A lézeres csúzlit általában a mérnöki és építészeti tervezés során használják, hogy pontosan és hatékonyan mérjék meg a távolságokat és méreteket. Emellett a lézeres csúzli hasznos lehet a kertészeknek is, akik pontosan szeretnék lemérni a növények és virágok helyét és méretét.

A lézeres vadászcsúzli hatékonysága függ az adott helyzettől és a felhasználó tapasztalatától. Általánosságban elmondható, hogy a megfelelően használt lézeres vadászcsúzli nagyon hatékony lehet a vadászat során. Azonban fontos megjegyezni, hogy a lézeres vadászcsúzli használata szabályozott, és a jogszabályokat mindig be kell tartani.

A katonai csúzli olyan harci eszköz, amelynek jellemzői közé tartozik a strapabíró anyaghasználat, a könnyű kezelhetőség és a hatékony funkciók. Általában katonai célokra használják, és a katonák számára fontos, hogy megbízható és hatékony legyen a használata. A csúzli kialakítása és jellemzői függnek a felhasználási területtől és a feladattól, amelyet ellát.

A katonai csúzli számos előnnyel rendelkezik más típusú csúzlikhoz képest. Először is, a katonai csúzli kifejezetten a katonai felhasználásra lett tervezve, így sokkal strapabíróbb és ellenállóbb a környezeti hatásokkal szemben. Emellett a katonai csúzli általában nagyobb teherbírással rendelkezik, így nagyobb terhek szállítására is alkalmas. Végül, a katonai csúzli általában sokkal biztonságosabb és megbízhatóbb, így a katonai személyzet számára ideális választás.