Ultra fehér sportital táplálékkiegészítő és tartozékai

Nutrend N1 Shot (20 x 60ml)

Nutrend N1 Shot (20 x 60ml)

9 980 Ft

szállítási díj: 1 290 Ft

... növelők új generációja! Ultra hatékony, új edzés ... a bevitt tápanyagot és fehérjéket – ergo a növekedés ... Azonnal magában fogyasztandó vagy sportitalba keverhető. Ne lépje túl ...

  • Gyártó: Nutrend
Megnézem arrow_forward
Nutrend N1 Pre-Workout Booster Shot (60 ml.)

Nutrend N1 Pre-Workout Booster Shot (60 ml.)

700 Ft

... Booster Shot Ultra hatékony, új ... hasznosítani a bevitt tápanyagot és fehérjéket – ergo a növekedés exponenciálisan ... fogyasztandó vagy sportitalba keverhető. Ne lépje túl az ...

  • Gyártó: Nutrend
Irány a bolt arrow_forward

Táplálékkiegészítő és tartozékai újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Táplálékkiegészítő és tartozékai

Az élelmiszerek hiányosságait pótoló táplálékkiegészítők számos típusa létezik, beleértve a vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket, zsírsavakat és rostokat tartalmazókat. A táplálékkiegészítők lehetnek kapszulákban, tablettákban, porokban vagy folyadékokban, és a különböző típusok eltérő egészségügyi célokat szolgálnak. Fontos azonban, hogy táplálékkiegészítőket csak azután alkalmazzunk, miután szakértővel konzultáltunk, mivel túlzott mennyiségű vitamin vagy ásványi anyag bevitel káros lehet az egészségre.

Az edzés és sportolás során számos táplálékkiegészítő lehet hasznos, beleértve az izomnövekedést segítő fehérjék, az energiafokozók, a kreatin és az L-karnitin. Azonban fontos megjegyezni, hogy a táplálékkiegészítők csak a megfelelő étrend és edzésterv mellett lehetnek hatékonyak, és mindig érdemes konzultálni egy szakemberrel a megfelelő adagolás és alkalmazás előtt.

Számos élelmiszer tartalmaz természetes táplálékkiegészítőket, például a zöldségek, gyümölcsök, hüvelyesek, diófélék, magvak és halak. Ezek a táplálékok magas fehérje-, rost-, omega-3 zsírsav- és vitamin- és ásványi anyag-tartalommal rendelkeznek, amelyek hozzájárulnak a test egészségéhez és teljesítményéhez. Fontos azonban, hogy az élelmiszereket változatosan és kiegyensúlyozottan fogyasszuk, és ha szükséges, kiegészítsük a táplálékunkat táplálékkiegészítőkkel is.