Féle évi úszógumi

Szabad a pálya

Szabad a pálya

4 275 Ft

... Milton Friedmannel, Immanuel Kanttal, és Donald Trumppal!Ajánljuk mindenkinek (14 év felett), aki szeretne előítélet-mentes, átfogó képet kapni a bevándorlás nagyon ...

Megnézem arrow_forward
Blue Donut felfújható úszógumi

Blue Donut felfújható úszógumi

3 490 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... úszógumi kb. 119 cm, melynek a külső felén egy harapásnyom található. Ideális lányoknak és fiúknak ... gumi Színe: kék Ajánlott kor: +6 év Mérete: kb. 119 cm Mit rejt a termék ...

Irány a bolt arrow_forward
Bestway Felfújható gyűrű gumi 91 cm

Bestway Felfújható gyűrű gumi 91 cm

2 590 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

Felfújható gyűrű gumi 91 cm Technikai adatok: alkalmas felnőttek és gyerekek 10 év felett 91 cm

  • Gyártó: Bestway
Kokiskashop Irány a bolt arrow_forward

úszógumi újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Úszógumi

Ahhoz, hogy helyesen használjuk a nyak úszógumit, fontos, hogy megfelelően illeszkedjen a nyakunkra, de ne szorítsa meg túlzottan. A gumit a nyakunk köré kell helyezni, majd a felfújható részt óvatosan kell felfújni, hogy megfelelően tartson, de ne legyen kényelmetlen. A nyak úszógumi használata segíthet a vízben való lebegésben és a fejünk felszínen tartásában, így érdemes kipróbálni, ha úszni tanulunk vagy csak szeretnénk biztonságosabban mozogni a vízben.

A kisgyerekek számára ajánlott nyak úszógumi típusa függ a gyermek korától és úszástudásától. Általánosságban elmondható, hogy a kisebbeknek, akik még nem tudnak úszni, javasolt a karúszó használata, míg az úszni tudóknak a nyak úszógumi lehet a megfelelő választás. Fontos, hogy a nyak úszógumi megfelelő méretű legyen, és a gyermeknek kényelmes legyen viselni. Ajánlott olyan modellt választani, amely biztonságos és megfelelően tartja a fejet, így a gyermek biztonságosan és kényelmesen úszhat.

Az úszógumi használatakor fontos betartani bizonyos óvintézkedéseket. Először is, mindig ellenőrizd az úszógumi állapotát, hogy ne legyenek rajta repedések vagy lyukak. Emellett fontos, hogy megfelelő méretű és fajtájú úszógumit válassz a súlyod és úszási képességed alapján. Ne hagyd felügyelet nélkül a vízben, és ne használd mély vízben vagy erős áramlatokban. Tartsd be ezeket az óvintézkedéseket, hogy biztonságosan élvezhesd az úszógumi használatát.