G&g természetes gyógyászati segédeszközök

Gegitalia Narciso fotel

Gegitalia Narciso fotel

1 651 990 Ft

... illeszkedő díszítések egészítik ki.SzerkezetA G&G ülőbútorok tömörfából (bükkből, nyárfából ... olyan rugalmas és természetes, mint saját bőrünk.SzövetekA G&G Italia által felhasznált ...

  • Gyártó: Gegitalia
Irány a bolt arrow_forward

Gyógyászati segédeszközök újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Gyógyászati segédeszközök

A gerincnyújtó pad kiváló eszköz a gerinc egészségének javítására. A gerincnyújtó gyakorlatok célja, hogy segítsenek a gerinc egészségének javításában, és a gerincet a természetes pozícióba helyezzék. Olyan gyakorlatokat végezhetünk a gerincnyújtó padon, mint a gerincferdülés, gerinctorzó és nyújtógyakorlatok, amelyek erősítik a hát és a has izmait, valamint csökkentik a gerincfájdalmakat. Fontos azonban, hogy megfelelő módon használjuk a gerincnyújtó padot, és szakszerűen végezzük a gyakorlatokat a sérülések elkerülése érdekében. Ha nem biztos az edzésprogramban, érdemes felkeresni egy szakembert, aki segíthet az Ön személyes igényeinek megfelelő gerincnyújtó gyakorlatok kiválasztásában.

A gerincnyújtó pad használata a gerinc hosszabbító izmainak nyújtását segíti, amely enyhítheti a hátfájást. Az izmok megnyújtása a gerinc helyes pozícióját segíti fenntartani, és segíthet a merevség és a fájdalom csökkentésében. A gerincnyújtó pad rendszeres használata pedig hozzájárulhat a gerinc egészségének javításához, és csökkentheti a további sérülések kockázatát. Természetesen, ha súlyos hátfájásról van szó, fontos konzultálni orvosával a megfelelő kezelés érdekében.