Súgó

Segítünk választani!

 

Vásárlással, kereséssel kapcsolatos tudnivalók

Termékinformációk, leírások

Termékkel kapcsolatos információ a forgalmazótól kérhető. A találati listában a termék nevére, vagy a cég nevére/logójára, az adott árra, vagy a „Tovább a boltba” gombra kattintva átirányítunk a cég webáruházába. A forgalmazó elérhetőségeit – telefonszámot, e-mail címet, az üzlet címét – itt találhatod meg.

Böngészés a DEPO-ban

Áruházunkban a termékeket kategóriák szerint soroltuk be. Egy kategórián belül több alkategóriát találsz, melynek böngészésekor a benne található termékek nevét, képét, bruttó árát és forgalmazóját soroljuk fel. A keresésben segítenek a bal oldalon található szűkítések, melyeket a leggyakoribb keresések alapján állítunk össze. Ezeket használva csak azokat a termékeket jeleníted meg, melyekre tényleg kíváncsi vagy.

A találati lista feletti „felhőben” találod az adott kategória leggyakrabban keresett termékeit. Ha ezek között van, amit Te is szeretnél megvásárolni, bátran kattints, így a leggyorsabb a keresés!

Keresés: A főoldalon található kereső doboz segítségével az összes termék között tudsz keresni. Ha a kategóriákban nem találsz terméket, vagy a bal oldalon lévő szűkítési lehetőségek közt nincs számodra megfelelő, használd a keresőt! Igyekezz minél többi információt megadni, hogy minél pontosabb találatokat kapj. Pl.: ne csak „LED TV” szavakra keress, add meg a kívánt méretet, esetleg a gyártót is: „Samsung LED TV 106 cm”.


Vásárlás a DEPO-ban

A nálunk hirdető forgalmazók saját webáruházzal rendelkeznek. A forgalmazó által megadott terméknév, logó, ár, vagy a „Tovább a boltba” gomb lekattintásával átirányítunk a kérdéses webáruházba, ahol az ott feltüntetett feltételek mellett megvásárolhatod a terméket.

Fizetési módok a DEPO-ban

A fizetési módokat a forgalmazók határozzák meg. Általában lehet készpénzes fizetés a forgalmazó üzletében, az átvételkor egyösszegben. Postai kiszállítás (utánvétel) esetén a postásnak, vagy a futárnak szintén készpénzzel tudsz fizetni. Sok partnerünk üzletében, illetve néhány cég weboldalán is lehetséges a kártyás fizetés. Ha szükséges, ezzel és egyéb egyedi fizetési módokkal kapcsolatban a forgalmazónál tudsz érdeklődni.

Házhozszállítás és határidők

A forgalmazóknak leadott rendelések után a szállítás napjáról a forgalmazó fog értesíteni. Egyes forgalmazók Budapest területén ingyenes házhoz szállítást vállalnak, ha a vásárlás meghalad bizonyos értékhatárt. A szállítási módokról és díjazásról közvetlenül a forgalmazótól kaphatsz információt.

Garanciális feltételek

Garanciális feltételekről szintén a forgalmazóktól kaphatsz pontos információt. A garancia a forgalmazó üzletében érvényesíthető, vagy terméktől függően a hivatalos márkaképviseleteknél, szervizeknél. Ezekkel kapcsolatban pontos tájékoztatást a forgalmazók adnak vásárláskor.

Felelősség

A DEPO-ban található árak és információk a forgalmazók árlistáiból származnak. Azok valóságtartalmáért a Eazy Digital Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. Vásárláskor a felhasználók a forgalmazóktól rendelik meg a terméket, a Eazy Digital Kft-vel nem kerülnek szerződéses viszonyba.

Ügyfélszolgálat (a weboldallal kapcsolatos TECHNIKAI PROBLÉMA esetén):

e-mail:  hello@depo.hu

Bármilyen probléma, észrevétel esetén kérjük, használd az oldal tetején, a fejlécben található "Visszajelzés" linket. Ha választ vársz a kérdésedre, vagy felvetett problémádra, ne felejtsd el megadni az e-mail címedet!

Köszönjük, hogy Depo.hu-t választottad!

Depo üzemeltetés

Eazy Digital Kft.