Xilit kristály cukor, édesítők

NYÍRFACUKOR KRISTÁLY 100% XILIT 1000G

NYÍRFACUKOR KRISTÁLY 100% XILIT 1000G

6 538 Ft

NYÍRFACUKOR KRISTÁLY 100% XILIT 1000G 100% XILIT A cukorral megegyező édesítő hatású korszerű természetes cukorpótló finom, mellék ...

Irány a bolt arrow_forward
- Nyírfacukor kristály 100 xilit 500g

- Nyírfacukor kristály 100 xilit 500g

3 190 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... elkészítéséhez egyaránt.Összetevők: , 100% xilitÁtlagos tápérték 100g termékben:, Energia 240 kcal/100KJ, Szénhidrát 100 g, - ebből poliolok (xilit) 99,6 g, - ebből ...

  • Gyártó: -
Irány a bolt arrow_forward
- Nyírfacukor kristály 100 xilit 1000g

- Nyírfacukor kristály 100 xilit 1000g

5 890 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... elkészítéséhez egyaránt.Összetevők: , 100% xilitÁtlagos tápérték 100g termékben:, Energia 240 kcal/100KJ, Szénhidrát 100 g, - ebből poliolok (xilit) 99,6 g, - ebből ...

  • Gyártó: -
Irány a bolt arrow_forward

Cukor, édesítők újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Cukor, édesítők

A kristálycukor és a porcukor közötti különbség az, hogy a kristálycukor nagyobb kristályokból áll, míg a porcukor finomabb, por állagú. Emellett a porcukor általában finomabb és édesebb ízű, míg a kristálycukor kissé keményebb és kevésbé édes. Azonban mindkét típus alkalmas édesítésre, és a felhasználásuk függ az adott recepttől és az egyéni ízléstől.

Az alternatívák a hagyományos cukornak között szerepelnek a mesterséges édesítőszerek, mint például az aszpartám, szacharin és szukralóz, valamint a természetes édesítők, mint a stevia, eritritol és xilit. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezeknek az alternatíváknak is lehetnek mellékhatásaik, és a mértékletesség mindig kulcsfontosságú.

A zsákos cukor egy speciális cukorfajta, amelyet különleges eljárással állítanak elő. A különbség a hagyományos cukorhoz képest abban rejlik, hogy a zsákos cukor apró, szabálytalan alakú kristályokból áll, míg a hagyományos cukor szabályos kocka vagy kocka alakú kristályokból áll. Emellett a zsákos cukor általában finomabb és puhaabb, mint a hagyományos cukor.