Fa egyéb szappan, kéztisztító és kiegészítőik

Egyéb Virág gombbal öntapadós fa 4 cm narancs [24 db]

Egyéb Virág gombbal öntapadós fa 4 cm narancs ...

1 120 Ft

Szín: narancs Alapanyag: fa Kiszerelése: 24 db

  • Gyártó: Egyéb
Irány a bolt arrow_forward
Tytoo: Medasept bőrtisztító 100ml

Tytoo: Medasept bőrtisztító 100ml

2 190 Ft

szállítási díj: 1 390 Ft

... tudod tisztítani minden zsíros olajos, krémes és egyéb szennyeződéstől, ami biztos alapot képez a ... után - Csillámtetoválás leoldásához fém, fa, műanyag, üveg felületekről

  • Gyártó: TyToo
Irány a bolt arrow_forward

Szappan, kéztisztító és kiegészítőik újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Szappan, kéztisztító és kiegészítőik

A kézműves szappan és a natúr szappan közötti különbség az összetételükben rejlik. A kézműves szappanok általában kézzel készülnek, és gyakran tartalmaznak különböző illatanyagokat, színezőanyagokat és egyéb adalékokat. A natúr szappanok viszont csak természetes összetevőket tartalmaznak, és nem tartalmaznak semmilyen mesterséges anyagot. Ha fontos számodra a természetes összetevők használata, akkor a natúr szappan a jobb választás lehet számodra.

A natúr szappanok általában természetes összetevőkből készülnek, mint például növényi olajok, illóolajok, gyógynövények és egyéb természetes anyagok. Ezek az összetevők segítenek a bőr hidratálásában és táplálásában, valamint tisztítják és frissítik a bőrt. Fontos azonban megjegyezni, hogy minden natúr szappan összetétele eltérő lehet, és az összetevők listáját mindig érdemes átolvasni a vásárlás előtt.