Aba méhészet Féreghajtó

Primavet-Sofia Ltd. Ecostop impregnált csík mézelő méhek kezelésére A.U.V. (1 csík/ csomag)

Primavet-Sofia Ltd. Ecostop impregnált csík ...

1 099 Ft

szállítási díj: 1 001 Ft

... és mézzel jól ellátott fiók értendő. Abban az esetben; ha csak kevés méz ... kell fordulni. A készítmény alkalmazásakor a méhészek által szokásosan használt védőruha viselése kötelező. ...

  • Gyártó: Primavet-Sofia Ltd.
Megnézem arrow_forward

Féreghajtó újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Féreghajtó

A kutya féreghajtó kezelésének szükségessége több tényezőtől függ, mint például az életkor, az életmód és az egészségi állapot. Azonban, ha a kutya rendszeresen találkozik más állatokkal, vagy szabadon kószál a természetben, akkor nagyobb az esélye a férgességnek. A tünetek közé tartozik a hasmenés, a hasi fájdalom, a fogyás és az étvágytalanság. Ha bármelyik tünetet észleli, javasoljuk, hogy keresse fel az állatorvost, aki elvégezheti a megfelelő vizsgálatokat és kezelést javasolhat.

A kutyák féreghajtó készítményét általában évente legalább egyszer ajánlott adni, de az adagolás gyakorisága függ a kutyák életmódjától és az életkoruktól is. Fontos, hogy az állatorvos javaslatára és az adagolási utasítások betartásával adjuk a készítményt, hogy biztosítsuk a hatékony és biztonságos kezelést.

Igen, sajnos lehetséges a kutya túladagolása a féreghajtó készítmények használatával. Ezért fontos, hogy mindig az előírásoknak megfelelően adjuk a kutyánknak a szükséges mennyiséget, és ne haladjuk meg azt. Ha bármilyen problémát észlelünk a kutyánk viselkedésében vagy egészségi állapotában a féreghajtó kezelés után, azonnal forduljunk állatorvoshoz. A megelőzés érdekében pedig érdemes rendszeresen ellenőrizni a kutyánk féregfertőzöttségét és időben kezelni azt.