és kutya quickfinder Kutya körömvágó

Karomvágó QuickFinder Deluxe Érzékelős Nagytestű Kutyáknak

Karomvágó QuickFinder Deluxe Érzékelős ...

21 990 Ft

Ingyenes kiszállítás!

... biztonságos és hatékony! Az új QuickFinder deluxe egy karomvágó nagyobb testű kutyák részére ... ezért kiválóan alkalmas kutyakozmetikákba állatorvosi rendelőkbe menhelyekre is!

  • Gyártó: QuickFinder
Grandopet.hu Irány a bolt arrow_forward
Karomvágó QuickFinder Érzékelős Kistestű Kutyáknak

Karomvágó QuickFinder Érzékelős Kistestű ...

13 990 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... Egyszerű, biztonságos és hatékony! A QuickFinder egy karomvágó kistestű kutyák részére, melynek QuickSensor technológiájával gyorsan láthatóvá válik, hogy hol vághatja és hol nem ...

  • Gyártó: QuickFinder
Grandopet.hu Irány a bolt arrow_forward

Kutya körömvágó újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Kutya körömvágó

A macskákhoz ajánlott körömvágó ollók általában kisebb méretűek és kényelmesen illeszkednek a kézbe. Fontos, hogy a pengék élesek legyenek, hogy ne okozzanak fájdalmat a macskának. Ajánlott olyan ollót választani, amelynek a markolata kényelmes és biztonságos fogást biztosít. Továbbá, érdemes olyan ollót választani, amelynek a pengéi könnyen tisztíthatóak és tartósak.

Ajánlott körömvágó ollókat használni a macskák méretének megfelelően. A nagyobb macskákhoz erősebb, vastagabb pengéjű ollók ajánlottak, míg a kisebb macskákhoz finomabb, kisebb pengéjű ollók használata javasolt. Fontos, hogy a körömvágás során ügyeljünk a macska biztonságára és kényelmére, valamint a megfelelő technikára és eszközökre.

Igen, számos alternatíva létezik a macskák körmeinek vágására, például a körömreszelők, a körömvágó ollók és a körömvágó gépek. Azonban fontos megjegyezni, hogy a köröm vágása csak egy része a macskák ápolásának, és a megfelelő ápolás és táplálkozás is fontos szerepet játszik a köröm egészségének megőrzésében.