Kutyanyakörv neoprén Kutya nyakörv

TRIXIE Cubes Wide Neoprén prémium nyakörv L 49-55cm

TRIXIE Cubes Wide Neoprén prémium nyakörv L ...

4 123 Ft

... Igen kényelmes; kifejezetten széles; díszes; extrapuha; kellemes szivacsos tapintásű valódi neoprén-ből készült; kutyanyakörv nagytermetű felnőtt kutyáknak; szabályozható mérettel.

  • Gyártó: Trixie
Irány a bolt arrow_forward
TRIXIE Cubes Wide Neoprén prémium nyakörv L-XL 56-62cm

TRIXIE Cubes Wide Neoprén prémium nyakörv L-XL ...

4 368 Ft

... ; kifejezetten széles; díszes; extrapuha; kellemes szivacsos tapintásű valódi neoprén-ből készült; kutyanyakörv nagy és óriástermetű felnőtt kutyáknak; szabályozható mérettel.

  • Gyártó: Trixie
Irány a bolt arrow_forward
TRIXIE Cubes Wide Neoprén prémium nyakörv M-L 42-48cm

TRIXIE Cubes Wide Neoprén prémium nyakörv M-L ...

3 392 Ft

... ; kifejezetten széles; díszes; extrapuha; kellemes szivacsos tapintásű valódi neoprén-ből készült; kutyanyakörv közepes és nagytermetű felnőtt kutyáknak; szabályozható mérettel.

  • Gyártó: Trixie
Irány a bolt arrow_forward
TRIXIE Cubes Wide Neoprén prémium nyakörv S-M 35-42cm

TRIXIE Cubes Wide Neoprén prémium nyakörv S-M ...

2 864 Ft

... ; kifejezetten széles; díszes; extrapuha; kellemes szivacsos tapintásű valódi neoprén-ből készült; kutyanyakörv kis és közepestermetű felnőtt kutyáknak; szabályozható mérettel.

  • Gyártó: Trixie
Irány a bolt arrow_forward
TRIXIE Cubes Wide Neoprén prémium nyakörv XS-S 27-35cm

TRIXIE Cubes Wide Neoprén prémium nyakörv XS-S ...

2 384 Ft

... ; kifejezetten széles; díszes; extrapuha; kellemes szivacsos tapintásű valódi neoprén-ből készült; kutyanyakörv mini és kistermetű felnőtt kutyáknak; szabályozható mérettel.

  • Gyártó: Trixie
Irány a bolt arrow_forward

Kutya nyakörv újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Kutya nyakörv

A kutyanyakörvek általában különböző anyagokból készülnek, például bőrből, nejlonból vagy műanyagból. Az anyagválasztás függ a környezeti feltételektől, a kutyák méretétől és aktivitási szintjétől. Fontos, hogy a körvét kényelmes és biztonságos legyen a kutyának, így érdemes olyan anyagot választani, amely nem irritálja a bőrét és nem okoz kellemetlenséget.

Ahhoz, hogy megfelelő méretű kutyanyakörvetet válasszunk, először ismernünk kell a kutyánk nyakméretét. Ehhez mérjük meg a nyak kerületét, majd ehhez igazodva válasszuk ki a megfelelő méretű körvetet. Fontos, hogy ne legyen túl szoros, de ne is legyen túl laza, hogy a kutya ne tudja lehúzni vagy kicsúszni belőle. A körvétet érdemes időnként ellenőrizni, hogy megfelelően illeszkedik-e, és ha szükséges, cseréljük le nagyobb vagy kisebb méretűre.