Art groupe Kutyaruha

Girabrilla flitteres, gurulós gyerekbőrönd, 2 féle színben Nice Group

Girabrilla flitteres, gurulós gyerekbőrönd, 2 ...

32 196 Ft

szállítási díj: 1 390 Ft

... sminkes táskákkal. Nem hiányozhat a pezsgő hétvégékről és nyaralásokról! Az ár 1 d

  • Gyártó: Nice Group
Irány a bolt arrow_forward

Kutyaruha újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Kutyaruha

A Hurtta Kutyaruhák kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartósak és kényelmesek a kutyák számára. A ruhák általában vízálló, szélálló és légáteresztő anyagokból készülnek, amelyek megvédik a kutyát az időjárás viszontagságaitól. Emellett a Hurtta kutyaruhák gyakran tartalmaznak extra funkciókat is, például fényvisszaverő elemeket, amelyek biztonságosabbá teszik a kutyasétáltatást sötétben.

A Hurtta kutyaruhák használata különösen ajánlott hideg, esős vagy havas időjárási körülmények között, amikor a kutyák könnyen kihűlhetnek vagy nedvesek lehetnek. Az ilyen körülményekben a kutyaruhák segítenek megvédeni a kutyákat a hidegtől és a nedvességtől, és biztosítják a kényelmes és meleg tartózkodást a szabadban.

Ahhoz, hogy a Hurtta kutyaruhák tiszták és frissek maradjanak, javasoljuk, hogy rendszeresen mossuk őket hideg vízben, használjunk enyhe mosószert, és ne használjunk öblítőt. A ruhákat szárítsuk szellős helyen, és ne tegyük őket közvetlen napfényre vagy forró radiátor mellé. Ha a ruhák nagyon koszosak, először távolítsuk el a nagyobb szennyeződéseket, majd mossuk őket a fent említett módon. Így biztosak lehetünk abban, hogy kutyánk mindig tiszta és kényelmes ruhában járhat.