Alba macska Macska kaparófa

Kerbl Pihenő alagút macskáknak Alm, 55x33x30cm, Beige/Anthracite

Kerbl Pihenő alagút macskáknak Alm, 55x33x30cm, ...

5 890 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

kényelmes barlangként vagy ágytakaróként használható Ágytakaró méretei: Gyűrött hatású: 88 x 56 x 6 cm gyűrődéssel.

  • Gyártó: KERBL
Grandopet.hu Irány a bolt arrow_forward
Trixie Cuddly Cave With Cactus - Kaktuszt formázó macska kaparóbútor (Magasság: 84 cm | Talp átmérő: 36 cm)

Trixie Cuddly Cave With Cactus - Kaktuszt ...

24 190 Ft

Ingyenes kiszállítás!

Kaktuszt formázó kaparóbútor a német Trixie-től. Aljában odú található, ahová a cica lepihenhet a játék után. Az ...

Irány a bolt arrow_forward
Trixie Kaparófa Espejo 69cm Bézs

Trixie Kaparófa Espejo 69cm Bézs

13 690 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... kaparófa egy tökéletes, bézs színű, alul és felül is plüss borítású fekvő résszel, szizál kaparó rúddal a macskák karmainak koptatására és kaparási ösztönük levezetésére ...

  • Gyártó: Trixie
Grandopet.hu Irány a bolt arrow_forward
Trixie Kaparófa Espejo 69cm Szürke

Trixie Kaparófa Espejo 69cm Szürke

13 690 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... kaparófa egy tökéletes, szürke színű, alul és felül is plüss borítású fekvő résszel, szizál kaparó rúddal a macskák karmainak koptatására és kaparási ösztönük levezetésére ...

  • Gyártó: Trixie
Grandopet.hu Irány a bolt arrow_forward

Macska kaparófa újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Macska kaparófa

A legjobb cica Kaparófák általában magas minőségű, tartós anyagokból készülnek, mint például a keményfa, a rozsdamentes acél és a vastag szövetek. Ezek az anyagok biztosítják a megfelelő stabilitást és ellenálló képességet, amelyekre a macskák szüksége van a kaparófák használata során. Emellett fontos, hogy az anyagok ne legyenek mérgezőek vagy irritálóak a macskák számára.

A méretét tekintve, a kaparófa választása függ a macskád méretétől és aktivitási szintjétől. Általában ajánlott olyan kaparófát választani, amely legalább kétszer akkora, mint a macskád magassága, és amelynek felülete elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen tudjon rajta nyújtózkodni és kaparni. Azonban fontos figyelembe venni az otthonod méretét és a kaparófa elhelyezését is, hogy biztosítsd a macskád számára a megfelelő helyet a kaparásra és a játékra.

A magas kaparófa számos előnnyel jár a macskák számára. Először is, lehetővé teszi számukra, hogy magasabb helyen legyenek, ami biztonságosabb érzést nyújt számukra. Emellett lehetővé teszi számukra, hogy környezetüket jobban áttekintsék, és így könnyebben észrevegyék a veszélyeket. A kaparófa magasabb pozíciója továbbá lehetővé teszi számukra, hogy kényelmesen pihenjenek és aludjanak, miközben még mindig figyelik a környezetüket. Végül, a kaparófa lehetővé teszi számukra, hogy kielégítsék természetes kaparó reflexüket, és így megóvják a bútorokat és más tárgyakat a károsodástól.

Ahhoz, hogy a macskád használja a kaparófát, először is fontos megérteni, hogy miért nem használja azt jelenleg. Lehet, hogy nem megfelelő helyen van elhelyezve, vagy nem elég vonzó a számára. Érdemes kipróbálni más helyen, vagy más típusú kaparófát. Emellett fontos, hogy pozitív megerősítést kapjon, amikor használja a kaparófát, például jutalmazd meg kedvenc falatjával. Ha a macskád mégsem használja a kaparófát, érdemes megfontolni a körmeinek rendszeres vágását, hogy ne károsítsa a bútorokat.

Igen, léteznek olyan kaparófák, amelyek két vagy több macskának is megfelelőek. Azonban fontos figyelembe venni a macskák méretét és aktivitási szintjét, valamint a kaparófa méretét és stabilitását is. Ajánlott olyan kaparófát választani, amelynek magassága és szélessége is elegendő a macskák számára, és amelynek alapja stabil és biztonságos.