Var bútor Macska kaparófa

Trixie Macskabútor Stefano XXL, Kender/Plüss 178cm, Szürke/Világosszürke

Trixie Macskabútor Stefano XXL, Kender/Plüss ...

208 490 Ft

Ingyenes kiszállítás!

... kedvence megérkezett a bútor tetejére, egy puha fekvőhely várja, ahonnan csodálatos kilátása lehet és mindent áttekinthet. Az XXL Stefano macskabútor több vagy nagyméretű ...

  • Gyártó: Trixie
Grandopet.hu Irány a bolt arrow_forward

Macska kaparófa újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Macska kaparófa

A magas kaparófa számos előnnyel jár a macskák számára. Először is, lehetővé teszi számukra, hogy magasabb helyen legyenek, ami biztonságosabb érzést nyújt számukra. Emellett lehetővé teszi számukra, hogy környezetüket jobban áttekintsék, és így könnyebben észrevegyék a veszélyeket. A kaparófa magasabb pozíciója továbbá lehetővé teszi számukra, hogy kényelmesen pihenjenek és aludjanak, miközben még mindig figyelik a környezetüket. Végül, a kaparófa lehetővé teszi számukra, hogy kielégítsék természetes kaparó reflexüket, és így megóvják a bútorokat és más tárgyakat a károsodástól.

Ahhoz, hogy a macskád használja a kaparófát, először is fontos megérteni, hogy miért nem használja azt jelenleg. Lehet, hogy nem megfelelő helyen van elhelyezve, vagy nem elég vonzó a számára. Érdemes kipróbálni más helyen, vagy más típusú kaparófát. Emellett fontos, hogy pozitív megerősítést kapjon, amikor használja a kaparófát, például jutalmazd meg kedvenc falatjával. Ha a macskád mégsem használja a kaparófát, érdemes megfontolni a körmeinek rendszeres vágását, hogy ne károsítsa a bútorokat.