és hordozható 2000w főzőlap

Brock HP 2012, 2000W, 1-zónás, Időzítő, 5 főzési funkció, Hordozható, Kerámia, Fekete, Indukciós főzőlap

Brock HP 2012, 2000W, 1-zónás, Időzítő, 5 ...

10 990 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... és a praktikum. A készülék erős 2000W teljesítménnyel rendelkezik, így gyorsan és ... főzőlap könnyen kezelhető és sokoldalúan alkalmazható. A hordozható jellege lehetővé teszi, ...

  • Gyártó: Brock
Megnézem arrow_forward
Maestro MR-773-2, 2000W, 2 zónás, Infravörös, Üvegkerámia, Hordozható, Fekete, Elektromos főzőlap

Maestro MR-773-2, 2000W, 2 zónás, Infravörös, ...

11 390 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... köszönhetően nem igényel nagy helyet és beüzemelése is könnyen, egyszerűen ... főzőfelülettel, 2000 W teljesítménnyel és folyamatosan szabályozható termosztáttal lett felszerelve ...

  • Gyártó: Maestro
Megnézem arrow_forward
Esperanza EKH008, St. Maria, 2 x 2000W, 80-270℃, 2 zónás, Hordozható, Indukciós főzőlap

Esperanza EKH008, St. Maria, 2 x 2000W, 80-270℃, ...

29 690 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... indukciós tűzhely ideális megoldás az energia és a főzési idő megtakarítására. Csak a főzőedény alját és csak azt a területet melegíti, ahol ...

  • Gyártó: Esperanza
Megnézem arrow_forward
Brock HP 2007, 2000W, 1-zónás, Időzítő, 6 főzési funkció, Hordozható, Kerámia, Fekete, Indukciós főzőlap

Brock HP 2007, 2000W, 1-zónás, Időzítő, 6 ...

10 990 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... Ezt a 2000W-os főzőlapot kifejezetten a hatékonyság és gyorsaság szem ... a kifinomult stílust és a könnyű kezelhetőséget egy modern, hordozható indukciós főzőlappal kapcsolatban ...

  • Gyártó: Brock
Megnézem arrow_forward
Brock HP 2009, 2000W, 1-zónás, Időzítő, 5 főzési funkció, Hordozható, Kerámia, Fekete, Indukciós főzőlap

Brock HP 2009, 2000W, 1-zónás, Időzítő, 5 ...

9 790 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... Ez a 2000W teljesítményű, 1-zónás főzőlap rendkívül hatékony és gyors főzést biztosít ... , miközben könnyen tisztítható és tartós is. A hordozható kialakításának köszönhetően a Brock ...

  • Gyártó: Brock
Megnézem arrow_forward
Brock HP 2012, 2000W, 1-zónás, Hordozható, Kerámia, Fekete, Indukciós főzőlap

Brock HP 2012, 2000W, 1-zónás, Hordozható, ...

10 990 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

... és a praktikum. A készülék erős 2000W teljesítménnyel rendelkezik, így gyorsan és ... főzőlap könnyen kezelhető és sokoldalúan alkalmazható. A hordozható jellege lehetővé teszi, ...

  • Gyártó: BROCK
Irány a bolt arrow_forward
Brock HP 2012, 2000W, 1-zónás, Hordozható, Kerámia, Fekete, Indukciós főzőlap

Brock HP 2012, 2000W, 1-zónás, Hordozható, ...

11 995 Ft

szállítási díj: 1 990 Ft

... kiváló választás azoknak, akiknek fontos a hatékony főzés és a praktikum. A készülék erős 2000W teljesítménnyel rendelkezik, így gyorsan és hatékonyan képes felmelegíten

Irány a bolt arrow_forward
Brock HP 2007, 2000W, 1-zónás, Hordozható, Kerámia, Fekete, Indukciós főzőlap

Brock HP 2007, 2000W, 1-zónás, Hordozható, ...

10 990 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

... egyaránt. Ezt a 2000W-os főzőlapot kifejezetten a hatékonyság és gyorsaság szem előtt ... kifinomult stílust és a könnyű kezelhetőséget egy modern, hordozható indukciós főzőlappal ...

  • Gyártó: BROCK
Irány a bolt arrow_forward
Brock HP 2009, 2000W, 1-zónás, Hordozható, Kerámia, Fekete, Indukciós főzőlap

Brock HP 2009, 2000W, 1-zónás, Hordozható, ...

9 790 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

... Ez a 2000W teljesítményű, 1-zónás főzőlap rendkívül hatékony és gyors főzést biztosít ... , miközben könnyen tisztítható és tartós is.A hordozható kialakításának köszönhetően a Brock ...

  • Gyártó: BROCK
Irány a bolt arrow_forward
Brock HP 2007, 2000W, 1-zónás, Hordozható, Kerámia, Fekete, Indukciós főzőlap

Brock HP 2007, 2000W, 1-zónás, Hordozható, ...

11 995 Ft

szállítási díj: 1 990 Ft

... indukciós főzőlap, amely kiváló teljesítményt és funkcionalitást nyújt otthoni vagy akár professzionális konyhákban egyaránt. Ezt a 2000W-os főzőlapot kifejezetten a hatékonyság ...

Irány a bolt arrow_forward
Brock HP 2009, 2000W, 1-zónás, Hordozható, Kerámia, Fekete, Indukciós főzőlap

Brock HP 2009, 2000W, 1-zónás, Hordozható, ...

10 684 Ft

szállítási díj: 1 990 Ft

... kifejezetten a modern konyhák igényeire terveztek. Ez a 2000W teljesítményű, 1-zónás főzőlap rendkívül hatékony és gyors főzést biztosít. Kiváló minőségű ker?

Irány a bolt arrow_forward
Esperanza EKH008, St. Maria, 2 x 2000W, 80-270℃, 2 zónás, Hordozható, Indukciós főzőlap

Esperanza EKH008, St. Maria, 2 x 2000W, 80-270℃, ...

29 221 Ft

szállítási díj: 2 190 Ft

... 2000W kétzónás fekete indukciós főzőlapAz Esperanza ST.MARIA indukciós tűzhely ideális megoldás az energia és ...  • Főzőfelület: 12-20 cm-es fazékcső átmérője • Termékméretek: 60 ...

  • Gyártó: Esperanza
Irány a bolt arrow_forward
Esperanza EKH011, Krakatau, 2000W, 1-zónás, Hordozható, Kerámia, Fekete, Indukciós főzőlap

Esperanza EKH011, Krakatau, 2000W, 1-zónás, ...

8 990 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

... speciálisan tervezett funkcióknak köszönhetően egyetlen gombnyomással kiválaszthatja a főzési folyamatot és a hőmérsékletet. Matt fekete kerámia főzőfelületA fűtési zóna átmérője ...

  • Gyártó: Esperanza
Irány a bolt arrow_forward
Maestro MR-773-2, 2000W, 2 zónás, Hordozható, Üvegkerámia, Elektromos főzőlap

Maestro MR-773-2, 2000W, 2 zónás, Hordozható, ...

10 788 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

... köszönhetően nem igényel nagy helyet és beüzemelése is könnyen, egyszerűen ... főzőfelülettel, 2000 W teljesítménnyel és folyamatosan szabályozható termosztáttal lett felszerelve ...

  • Gyártó: Maestro
Irány a bolt arrow_forward
Adler AD 6513 2000W 1-Zónás Fekete Indukciós főzőlap

Adler AD 6513 2000W 1-Zónás Fekete Indukciós ...

18 546 Ft

szállítási díj: 1 890 Ft

... Egyzónás főzőlap kis konyhábaA hordozható készülékek akkor fognak jól működni, ... vagy a tűzhely teljesítményének szabályozásával és beállításával. A kiválasztott opciótól függően ...

  • Gyártó: ADLER
Irány a bolt arrow_forward

Főzőlap újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Főzőlap

Az indukciós főzőlap adapterrel történő használatakor fontos figyelembe venni az edény típusát. Az adapterrel kompatibilis edényeknek ferromágneses alapjuknak kell lennie, hogy az indukciós főzőlap működéséhez szükséges elektromos áramot generálják. Ilyen edények lehetnek például az öntöttvas, acél, vagy rozsdamentes acél edények. Az üveg, kerámia vagy alumínium edények nem alkalmasak az indukciós főzőlap adapterrel történő használatára.

Ajánlott az adapter használata, ha az indukciós főzőlap teljesítménye nem megfelelő a kívánt főzési eredmény eléréséhez. Az adapter segítségével biztosítható a megfelelő energiaátvitel, így a főzés hatékonyabb és gyorsabb lehet. Fontos azonban figyelembe venni az adapter kompatibilitását az adott főzőlappal, valamint az adapter minőségét és biztonságosságát.

Az indukciós adapterek általában műanyagból készülnek, amely könnyű és tartós anyag. Azonban a belső alkatrészek, mint például a tekercsek és a kondenzátorok, általában fémekből készülnek, hogy biztosítsák a hatékony működést és a hőelvezetést.

Az indukciós főzőlap adapter használatának számos előnye van. Először is, lehetővé teszi, hogy azok a konyhai eszközök, amelyek nem indukciós főzőlapokhoz készültek, használhatóak legyenek az indukciós főzőlapon. Ezáltal nem kell új konyhai eszközöket vásárolni, ami pénzt és időt takarít meg. Emellett az indukciós főzőlap adapterek általában energiatakarékosak, így csökkentik az energiafogyasztást és a számlákat. Végül, az adapterek könnyen használhatóak és tisztíthatóak, így a főzési élmény is kellemesebbé válik.

Az indukciós adaptert a főzőlapon úgy kell használni, hogy először a főzőlapot be kell kapcsolni, majd a megfelelő helyre kell helyezni az adaptert. Ezután a kívánt edényt kell az adapterre helyezni, és a főzőlap beállításait kell használni a főzéshez. Fontos, hogy az adaptert csak az erre a célra kifejlesztett edényekkel használjuk, és mindig tartsuk be a biztonsági előírásokat. Ha bármilyen probléma merül fel, azonnal kapcsoljuk ki a főzőlapot és vegyük le az adaptert.

Az indukciós adapter méretének megválasztása az edény méretétől függ. Általánosságban elmondható, hogy az adapternek körülbelül azonos méretűnek kell lennie az edénnyel, hogy hatékonyan működjön. Azonban fontos figyelembe venni az edény anyagát és vastagságát is, mivel ezek befolyásolhatják az adapter hatékonyságát. Ajánlott tehát az edény méretéhez és anyagához igazítani az indukciós adapter méretét.

Az indukciós adapter cseréjének gyakorisága függ az adapter típusától, a használati időtől és a használat módjától. Általánosságban javasoljuk, hogy az adaptert legalább évente egyszer cseréljük, vagy ha bármilyen probléma merül fel a működésével. Az időben történő cserével megelőzhetők a hibák és biztosítható a készülék hosszú élettartama.

Az indukciós adapter használatához alkalmas edények általában azok, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ennek ellenőrzéséhez egyszerűen helyezzük az edényt az indukciós főzőlapra, és ha azonnal felmelegszik, akkor alkalmas az adapter használatára. Ha azonban nem melegszik fel, akkor sajnos nem használható az indukciós adapterrel. Fontos azonban megjegyezni, hogy az edény mérete és alakja is befolyásolhatja a hatékonyságot, így érdemes olyan edényt választani, amely megfelelő méretű és formájú az adott adapterhez.

Az elektromos főzőlapnak számos előnye van a hagyományos gáz főzőlaphoz képest. Először is, az elektromos főzőlapok könnyen tisztíthatók, mivel nincs szükség gázégők vagy égéstermékek kezelésére. Emellett az elektromos főzőlapok általában gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az ételeket, ami időt és energiát takarít meg. Végül, az elektromos főzőlapok biztonságosabbak is, mivel nincs nyílt láng, ami tüzet okozhatna. Összességében tehát az elektromos főzőlapok kényelmesebbek, hatékonyabbak és biztonságosabbak a hagyományos gáz főzőlapokhoz képest.

Az elektromos főzőlapok számos típusa áll rendelkezésre, amelyek között különbségek vannak a méret, a teljesítmény és a funkciók tekintetében. Az indukciós főzőlapok hatékonyabbak és gyorsabbak, míg a kerámia főzőlapok könnyebben tisztíthatók és olcsóbbak. A legmegfelelőbb típus az Ön igényeitől függ, de érdemes figyelembe venni a főzési szokásait, a konyha méretét és a költségvetést. Ajánlott alaposan átgondolni a lehetőségeket, mielőtt döntést hozna.

Az elektromos főzőlapok hatékonysága függ a konkrét típustól és a használat módjától. Általánosságban elmondható, hogy az indukciós főzőlapok hatékonyabbak, mivel csak a főzőedény alját melegítik fel, így kevesebb energia szükséges a főzéshez. Azonban az elektromos főzőlapok is lehetnek hatékonyak, ha megfelelően használjuk őket, például a megfelelő edények használatával és a főzési idő minimalizálásával. Fontos azonban figyelembe venni, hogy az elektromos főzőlapok általában magasabb áramfogyasztással járnak, mint a gázfőzők, így hosszú távon magasabb lehet a költségük.

Az elektromos főzőlapok beépítése során fontos figyelembe venni a telepítési követelményeket, melyek biztosítják a biztonságos és hatékony működést. A főzőlapokat csak megfelelően képzett szakemberrel szabad telepíteni, aki ismeri az elektromos hálózatokat és azok szabályozásait. A főzőlapoknak megfelelő elektromos csatlakozóval kell rendelkezniük, és a telepítés során figyelembe kell venni a helyi előírásokat és szabályozásokat. A főzőlapokat csak megfelelően földelt hálózatra szabad csatlakoztatni, és a telepítés során ügyelni kell a megfelelő szellőzésre és távolságtartásra is.

A legjobb elektromos főzőlap azok számára, akik kezdők a főzésben, az a könnyen használható és megbízható modell, amelynek egyszerűen kezelhető a hőmérséklet-szabályozása. Ajánlom a Bosch Serie 2 NKE645G14 elektromos főzőlapot, amelynek 4 főzőzónája van, és a hőmérséklet-szabályozása egyszerűen kezelhető. Emellett a főzőlap könnyen tisztítható, és a biztonsági funkciói is megfelelőek a kezdő főzők számára.

Az elektromos főzőlapokhoz képest a kerámia vagy indukciós főzőlapok számos előnnyel rendelkeznek. Először is, ezek a főzőlapok gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az edényeket, így időt és energiát takarítanak meg. Emellett a kerámia és indukciós főzőlapok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, mivel nincsenek hőforrások, amelyek zsíros vagy égett maradványokat hagynának a főzőfelületen. Végül, ezek a főzőlapok biztonságosabbak is, mivel a hő csak az edényben keletkezik, így a főzőfelület nem forró, és kevesebb a lehetséges égési sérülés veszélye.