Inox elektromos whirlpool fekete főzőlap

Whirlpool WF S8865 NE 4 zóna, 7200 W, 65 cm Fekete Indukciós főzőlap

Whirlpool WF S8865 NE 4 zóna, 7200 W, 65 cm ...

168 707 Ft

szállítási díj: 3 990 Ft

... egyszerű irányításához. Ennek a Whirlpool indukciós üvegkerámia főzőlapnak az előnyei ... tökéletes főzési eredményt biztosít. Elektromos kapcsolat.Nagyszerű intuitív funkciók.A ...

  • Gyártó: Whirlpool
Irány a bolt arrow_forward
Whirlpool WF S1577 CPNE 4 zóna, 7200 W, 77 cm Fekete Indukciós főzőlap

Whirlpool WF S1577 CPNE 4 zóna, 7200 W, 77 cm ...

200 939 Ft

szállítási díj: 3 990 Ft

... elkerülhető az otthona elektromos hálózatának túlterhelése.BoosterSzupergyors vízforralás a Booster zónán.3 kW BoosterTökéletes eredmény gyorsabban. Ez a Whirlpool főzőlap 3 kW ...

  • Gyártó: Whirlpool
Irány a bolt arrow_forward
Whirlpool WL S2177 CPNE 4 zóna, 7200 W, 77 cm Fekete Indukciós főzőlap

Whirlpool WL S2177 CPNE 4 zóna, 7200 W, 77 cm ...

170 764 Ft

szállítási díj: 3 990 Ft

... elkerülhető az otthona elektromos hálózatának túlterhelése.BoosterSzupergyors vízforralás a Booster zónán.3 kW BoosterTökéletes eredmény gyorsabban. Ez a Whirlpool főzőlap 3 kW ...

  • Gyártó: Whirlpool
Irány a bolt arrow_forward
Whirlpool AKT 8601 IX elektromos főzőlap

Whirlpool AKT 8601 IX elektromos főzőlap

105 720 Ft

Tulajdonságok: Önállóan beépíthető üvegkerámia főzőlap 58 cm széles, inox keretes kivitel 4 db fűtőbetétes főzőmező, ebből 1 kétkörös bővíthető ...

Irány a bolt arrow_forward
Whirlpool wf s8865 ne fŐzŐlap beépíthetŐ indukciós

Whirlpool wf s8865 ne fŐzŐlap ...

165 590 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... irányításához. Ennek a Whirlpool indukciós üvegkerámia főzőlapnak az ... Fekete Főzőzónák száma: 4 A főzőlap típusa: Indukciós Vezérlőpult helyzete: Felül Tápellátás típusa: Elektromos ...

  • Gyártó: WHIRLPOOL
Irány a bolt arrow_forward
Főzőlap beépíthető  indukciós - Whirlpool, WS Q0530 NE

Főzőlap beépíthető indukciós - Whirlpool, ...

115 910 Ft

... elektromos indukciós - A főzőlap kategóriája beépíthető - 6. Érzék technológia igen - A főzőlap felülete kerámia - Whirlpool WS Q0530 NE beépíthető indukciós főzőlap színe fekete ...

  • Gyártó: Whirlpool
Irány a bolt arrow_forward
Főzőlap beépíthető domino kerámia - Whirlpool, AKT360IX

Főzőlap beépíthető domino kerámia - ...

93 790 Ft

... domino kerámia - Whirlpool Termék leírása: - Kétmezős főzőlap, inox kerettel - Üvegkerámia főzőfelület ... : 180 mm; 2,0 kW - Max. elektromos teljesítmény (W): 3500,0 - Nettó súly (kg ...

  • Gyártó: Whirlpool
Irány a bolt arrow_forward

Főzőlap újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Főzőlap

Az indukciós főzőlap adapterrel történő használatakor fontos figyelembe venni az edény típusát. Az adapterrel kompatibilis edényeknek ferromágneses alapjuknak kell lennie, hogy az indukciós főzőlap működéséhez szükséges elektromos áramot generálják. Ilyen edények lehetnek például az öntöttvas, acél, vagy rozsdamentes acél edények. Az üveg, kerámia vagy alumínium edények nem alkalmasak az indukciós főzőlap adapterrel történő használatára.

Az elektromos főzőlapnak számos előnye van a hagyományos gáz főzőlaphoz képest. Először is, az elektromos főzőlapok könnyen tisztíthatók, mivel nincs szükség gázégők vagy égéstermékek kezelésére. Emellett az elektromos főzőlapok általában gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az ételeket, ami időt és energiát takarít meg. Végül, az elektromos főzőlapok biztonságosabbak is, mivel nincs nyílt láng, ami tüzet okozhatna. Összességében tehát az elektromos főzőlapok kényelmesebbek, hatékonyabbak és biztonságosabbak a hagyományos gáz főzőlapokhoz képest.

Az elektromos főzőlapok számos típusa áll rendelkezésre, amelyek között különbségek vannak a méret, a teljesítmény és a funkciók tekintetében. Az indukciós főzőlapok hatékonyabbak és gyorsabbak, míg a kerámia főzőlapok könnyebben tisztíthatók és olcsóbbak. A legmegfelelőbb típus az Ön igényeitől függ, de érdemes figyelembe venni a főzési szokásait, a konyha méretét és a költségvetést. Ajánlott alaposan átgondolni a lehetőségeket, mielőtt döntést hozna.

Az elektromos főzőlapok hatékonysága függ a konkrét típustól és a használat módjától. Általánosságban elmondható, hogy az indukciós főzőlapok hatékonyabbak, mivel csak a főzőedény alját melegítik fel, így kevesebb energia szükséges a főzéshez. Azonban az elektromos főzőlapok is lehetnek hatékonyak, ha megfelelően használjuk őket, például a megfelelő edények használatával és a főzési idő minimalizálásával. Fontos azonban figyelembe venni, hogy az elektromos főzőlapok általában magasabb áramfogyasztással járnak, mint a gázfőzők, így hosszú távon magasabb lehet a költségük.

Az elektromos főzőlapok beépítése során fontos figyelembe venni a telepítési követelményeket, melyek biztosítják a biztonságos és hatékony működést. A főzőlapokat csak megfelelően képzett szakemberrel szabad telepíteni, aki ismeri az elektromos hálózatokat és azok szabályozásait. A főzőlapoknak megfelelő elektromos csatlakozóval kell rendelkezniük, és a telepítés során figyelembe kell venni a helyi előírásokat és szabályozásokat. A főzőlapokat csak megfelelően földelt hálózatra szabad csatlakoztatni, és a telepítés során ügyelni kell a megfelelő szellőzésre és távolságtartásra is.

A legjobb elektromos főzőlap azok számára, akik kezdők a főzésben, az a könnyen használható és megbízható modell, amelynek egyszerűen kezelhető a hőmérséklet-szabályozása. Ajánlom a Bosch Serie 2 NKE645G14 elektromos főzőlapot, amelynek 4 főzőzónája van, és a hőmérséklet-szabályozása egyszerűen kezelhető. Emellett a főzőlap könnyen tisztítható, és a biztonsági funkciói is megfelelőek a kezdő főzők számára.

Az elektromos főzőlapokhoz képest a kerámia vagy indukciós főzőlapok számos előnnyel rendelkeznek. Először is, ezek a főzőlapok gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az edényeket, így időt és energiát takarítanak meg. Emellett a kerámia és indukciós főzőlapok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, mivel nincsenek hőforrások, amelyek zsíros vagy égett maradványokat hagynának a főzőfelületen. Végül, ezek a főzőlapok biztonságosabbak is, mivel a hő csak az edényben keletkezik, így a főzőfelület nem forró, és kevesebb a lehetséges égési sérülés veszélye.