Kerámia mora főzőlap

MORA VDSK 331 FF

MORA VDSK 331 FF

51 310 Ft

FŐZŐLAP A Mora VDSK 331 FF üvegkerámia főzőlap szélessége 30 cm, két főzőzónával. ...

  • Gyártó: MORA
Irány a bolt arrow_forward
MORA VDST 651 C

MORA VDST 651 C

62 550 Ft

FŐZŐLAP A Mora VDST 651 C üvegkerámia főzőlap szélessége 60 cm, és négy ...

  • Gyártó: MORA
Irány a bolt arrow_forward
MORA VDST 331 FF

MORA VDST 331 FF

53 270 Ft

... főzőzóna o 14,5 cm, 1,2 kW Tulajdonságok Beépített kerámia főzőlap fekete kivitelben Elöl ferde él, többi csiszolt Érintővezérlés Maradékhő ...

  • Gyártó: MORA
Irány a bolt arrow_forward
MORA VDI65DC

MORA VDI65DC

86 970 Ft

FŐZŐLAP KonstrukcióTípus: Indukciós főzőlap KivitelVezérlés: ÉrintősFőzőlap: Üvegkerámia Vezérlőpamel helye: elöl Él: lekerekített él Zónák Főzőzónák száma: 4 Funkciók Időzítő/perc ...

  • Gyártó: MORA
Irány a bolt arrow_forward

Főzőlap újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Főzőlap

Az indukciós főzőlap adapterrel történő használatakor fontos figyelembe venni az edény típusát. Az adapterrel kompatibilis edényeknek ferromágneses alapjuknak kell lennie, hogy az indukciós főzőlap működéséhez szükséges elektromos áramot generálják. Ilyen edények lehetnek például az öntöttvas, acél, vagy rozsdamentes acél edények. Az üveg, kerámia vagy alumínium edények nem alkalmasak az indukciós főzőlap adapterrel történő használatára.

Az elektromos főzőlapok számos típusa áll rendelkezésre, amelyek között különbségek vannak a méret, a teljesítmény és a funkciók tekintetében. Az indukciós főzőlapok hatékonyabbak és gyorsabbak, míg a kerámia főzőlapok könnyebben tisztíthatók és olcsóbbak. A legmegfelelőbb típus az Ön igényeitől függ, de érdemes figyelembe venni a főzési szokásait, a konyha méretét és a költségvetést. Ajánlott alaposan átgondolni a lehetőségeket, mielőtt döntést hozna.

Az elektromos főzőlapokhoz képest a kerámia vagy indukciós főzőlapok számos előnnyel rendelkeznek. Először is, ezek a főzőlapok gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az edényeket, így időt és energiát takarítanak meg. Emellett a kerámia és indukciós főzőlapok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, mivel nincsenek hőforrások, amelyek zsíros vagy égett maradványokat hagynának a főzőfelületen. Végül, ezek a főzőlapok biztonságosabbak is, mivel a hő csak az edényben keletkezik, így a főzőfelület nem forró, és kevesebb a lehetséges égési sérülés veszélye.