Keramia elektromos domino főzőlap

Electrolux Domino beépíthető kerámia főzőlap (LHR3233CK)

Electrolux Domino beépíthető kerámia főzőlap ...

81 290 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

... Domino beépíthető kerámia főzőlap (949738785) Domino kerámia ... Falcon 9-Steps Termék típusa: elektromos fõzõlap Specifikációk Vezérlés: érintés Háttérvilágítású indikátorok ...

  • Gyártó: Electrolux
Irány a bolt arrow_forward
Whirlpool AKT 315/IX Üvegkerámia dominó főzőlap

Whirlpool AKT 315/IX Üvegkerámia dominó ...

44 500 Ft

Tartozékok:Hálózati kábelMűszaki adatok:Első zóna Kerámia; 145 mm; 1,2 kWHátsó zóna Kerámia; 180 mm; 1,7 kWMax. elektromos teljesítmény (kW) 2,9Méretek ...

  • Gyártó: Whirlpool
Irány a bolt arrow_forward
Főzőlap beépíthető domino kerámia - Candy, CDH 30

Főzőlap beépíthető domino kerámia - Candy, ...

48 890 Ft

... domino kerámia - Candy Termék leírása: - Szín Fekete - Típus Elektromos főzőlap - Kialakítás Beépíthető - Felület Kerámia ... - CDH 30 - High-Light kerámialap - Főzőzónák száma: 2 - ...

  • Gyártó: Candy
Irány a bolt arrow_forward
Főzőlap beépíthető domino kerámia - Whirlpool, AKT360IX

Főzőlap beépíthető domino kerámia - ...

93 790 Ft

Főzőlap beépíthető domino kerámia - Whirlpool Termék leírása: - Kétmezős főzőlap, inox ... Hátsó zóna: 180 mm; 2,0 kW - Max. elektromos teljesítmény (W): 3500,0 - Nettó súly (kg): 5 ...

  • Gyártó: Whirlpool
Irány a bolt arrow_forward
Candy FŐZŐLAP BEÉPÍTHETŐ DOMINO KERÁMIA CDH 30

Candy FŐZŐLAP BEÉPÍTHETŐ DOMINO KERÁMIA CDH ...

46 790 Ft

Candy FŐZŐLAP BEÉPÍTHETŐ DOMINO KERÁMIA CDH 30 Szín Fekete Típus Elektromos főzőlap Kialakítás Beépíthető Felület Kerámia Vezérlés Szenzoros (érintőgombos) Összteljesítmény

Pixel Rodeo Irány a bolt arrow_forward
Candy CDH 30 főzőlap beépíthető domino kerámia

Candy CDH 30 főzőlap beépíthető domino ...

47 240 Ft

Szín Fekete Típus Elektromos főzőlap Kialakítás Beépíthető Felület Kerámia Vezérlés Szenzoros (érintőgombos) Összteljesítmény 2.9 kw Főzőzónák száma 2 ...

  • Gyártó: Candy
Irány a bolt arrow_forward
Elektrolux Főzőlap beépíthető dominó - Electrolux, LHR3233CK

Elektrolux Főzőlap beépíthető dominó - ...

90 890 Ft

Domino kerámia főzőlap 29 cm ... Keret nélkül - Vezérlők: Falcon 9-Steps - Termék típusa: elektromos főzőlap Specifikációk - Vezérlés: érintés - Háttérvilágítású indikátorok - Bal ...

  • Gyártó: Elektrolux
Irány a bolt arrow_forward
Elektrolux Főzőlap beépíthető dominó - Electrolux, LHR3210CK

Elektrolux Főzőlap beépíthető dominó - ...

88 290 Ft

... beépíthető dominó - Electrolux Termék leírása: Domino SLIM-FIT elektromos főzőlap ... Könnyen tisztán tartható felület - A kerámia üvegfelület nagyon könnyen tisztítható. Csak törölje ...

  • Gyártó: Elektrolux
Irány a bolt arrow_forward

Főzőlap újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Főzőlap

Az indukciós főzőlap adapterrel történő használatakor fontos figyelembe venni az edény típusát. Az adapterrel kompatibilis edényeknek ferromágneses alapjuknak kell lennie, hogy az indukciós főzőlap működéséhez szükséges elektromos áramot generálják. Ilyen edények lehetnek például az öntöttvas, acél, vagy rozsdamentes acél edények. Az üveg, kerámia vagy alumínium edények nem alkalmasak az indukciós főzőlap adapterrel történő használatára.

Az elektromos főzőlapnak számos előnye van a hagyományos gáz főzőlaphoz képest. Először is, az elektromos főzőlapok könnyen tisztíthatók, mivel nincs szükség gázégők vagy égéstermékek kezelésére. Emellett az elektromos főzőlapok általában gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az ételeket, ami időt és energiát takarít meg. Végül, az elektromos főzőlapok biztonságosabbak is, mivel nincs nyílt láng, ami tüzet okozhatna. Összességében tehát az elektromos főzőlapok kényelmesebbek, hatékonyabbak és biztonságosabbak a hagyományos gáz főzőlapokhoz képest.

Az elektromos főzőlapok számos típusa áll rendelkezésre, amelyek között különbségek vannak a méret, a teljesítmény és a funkciók tekintetében. Az indukciós főzőlapok hatékonyabbak és gyorsabbak, míg a kerámia főzőlapok könnyebben tisztíthatók és olcsóbbak. A legmegfelelőbb típus az Ön igényeitől függ, de érdemes figyelembe venni a főzési szokásait, a konyha méretét és a költségvetést. Ajánlott alaposan átgondolni a lehetőségeket, mielőtt döntést hozna.

Az elektromos főzőlapok hatékonysága függ a konkrét típustól és a használat módjától. Általánosságban elmondható, hogy az indukciós főzőlapok hatékonyabbak, mivel csak a főzőedény alját melegítik fel, így kevesebb energia szükséges a főzéshez. Azonban az elektromos főzőlapok is lehetnek hatékonyak, ha megfelelően használjuk őket, például a megfelelő edények használatával és a főzési idő minimalizálásával. Fontos azonban figyelembe venni, hogy az elektromos főzőlapok általában magasabb áramfogyasztással járnak, mint a gázfőzők, így hosszú távon magasabb lehet a költségük.

Az elektromos főzőlapok beépítése során fontos figyelembe venni a telepítési követelményeket, melyek biztosítják a biztonságos és hatékony működést. A főzőlapokat csak megfelelően képzett szakemberrel szabad telepíteni, aki ismeri az elektromos hálózatokat és azok szabályozásait. A főzőlapoknak megfelelő elektromos csatlakozóval kell rendelkezniük, és a telepítés során figyelembe kell venni a helyi előírásokat és szabályozásokat. A főzőlapokat csak megfelelően földelt hálózatra szabad csatlakoztatni, és a telepítés során ügyelni kell a megfelelő szellőzésre és távolságtartásra is.

A legjobb elektromos főzőlap azok számára, akik kezdők a főzésben, az a könnyen használható és megbízható modell, amelynek egyszerűen kezelhető a hőmérséklet-szabályozása. Ajánlom a Bosch Serie 2 NKE645G14 elektromos főzőlapot, amelynek 4 főzőzónája van, és a hőmérséklet-szabályozása egyszerűen kezelhető. Emellett a főzőlap könnyen tisztítható, és a biztonsági funkciói is megfelelőek a kezdő főzők számára.

Az elektromos főzőlapokhoz képest a kerámia vagy indukciós főzőlapok számos előnnyel rendelkeznek. Először is, ezek a főzőlapok gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az edényeket, így időt és energiát takarítanak meg. Emellett a kerámia és indukciós főzőlapok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, mivel nincsenek hőforrások, amelyek zsíros vagy égett maradványokat hagynának a főzőfelületen. Végül, ezek a főzőlapok biztonságosabbak is, mivel a hő csak az edényben keletkezik, így a főzőfelület nem forró, és kevesebb a lehetséges égési sérülés veszélye.