Zónás kerámia lafe főzőlap

LaFe CIY 002, 3500 W, 2 zónás, 60 - 240 ℃, Digitális, 5 főzési funkció, Üvegkerámia, Indukciós főzőlap

LaFe CIY 002, 3500 W, 2 zónás, 60 - 240 ℃, ...

38 190 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... hőveszteség jóval alacsonyabb; mint a kerámia tűzhelyeknél. A készülék másik előnye az ... köszönhetően. Biztonságos használat A LAFE hordozható tűzhely nagyon biztonságosan ...

  • Gyártó: Lafe
Megnézem arrow_forward
LaFe CIY 001, 2000 W, 1 zónás, 60 - 240 ℃, LCD, Üvegkerámia, Fekete-Inox, Indukciós főzőlap

LaFe CIY 001, 2000 W, 1 zónás, 60 - 240 ℃, ...

19 490 Ft

szállítási díj: 1 390 Ft

... energiát takaríthat meg vele. A 1 zónás felületen 60 - 240 ℃ között állíthatja ... tökéletesen illeszkedik bármilyen konyhai berendezéshez. A LaFe CIY 001 indukciós főzőlap (cikkszám: ...

  • Gyártó: Lafe
Megnézem arrow_forward
LaFe CIY 002, 3500 W, 2 zónás, 60 - 240 ℃, Digitális, 5 főzési funkció, Üvegkerámia, Indukciós főzőlap

LaFe CIY 002, 3500 W, 2 zónás, 60 - 240 ℃, ...

38 249 Ft

szállítási díj: 1 890 Ft

A LaFe CIY002 egy kétzónás indukciós főzőlap üveg borítással; ami ennek köszönhetően hideg tapintású. Mikroprocesszor ...

  • Gyártó: Lafe
Irány a bolt arrow_forward

Főzőlap újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Főzőlap

Az indukciós főzőlap adapterrel történő használatakor fontos figyelembe venni az edény típusát. Az adapterrel kompatibilis edényeknek ferromágneses alapjuknak kell lennie, hogy az indukciós főzőlap működéséhez szükséges elektromos áramot generálják. Ilyen edények lehetnek például az öntöttvas, acél, vagy rozsdamentes acél edények. Az üveg, kerámia vagy alumínium edények nem alkalmasak az indukciós főzőlap adapterrel történő használatára.

Az elektromos főzőlapok számos típusa áll rendelkezésre, amelyek között különbségek vannak a méret, a teljesítmény és a funkciók tekintetében. Az indukciós főzőlapok hatékonyabbak és gyorsabbak, míg a kerámia főzőlapok könnyebben tisztíthatók és olcsóbbak. A legmegfelelőbb típus az Ön igényeitől függ, de érdemes figyelembe venni a főzési szokásait, a konyha méretét és a költségvetést. Ajánlott alaposan átgondolni a lehetőségeket, mielőtt döntést hozna.

Az elektromos főzőlapokhoz képest a kerámia vagy indukciós főzőlapok számos előnnyel rendelkeznek. Először is, ezek a főzőlapok gyorsabban és hatékonyabban melegítik fel az edényeket, így időt és energiát takarítanak meg. Emellett a kerámia és indukciós főzőlapok könnyen tisztíthatók és karbantarthatók, mivel nincsenek hőforrások, amelyek zsíros vagy égett maradványokat hagynának a főzőfelületen. Végül, ezek a főzőlapok biztonságosabbak is, mivel a hő csak az edényben keletkezik, így a főzőfelület nem forró, és kevesebb a lehetséges égési sérülés veszélye.