28 cm vas ballarini konyhai edények

Ballarini ALBG9F0.28U Alba, Titánium, 28cm, Fekete grill serpenyő

Ballarini ALBG9F0.28U Alba, Titánium, 28cm, ...

33 754 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... finomságok rajongói biztosan értékelni fogják a Ballarini Alba grillserpenyőt. Szó szerint bármi ... bevonattal bevonva 4,5 mm vastag titánium bevonattal.Megerősített alja tökéletesen ...

  • Gyártó: BALLARINI
Irány a bolt arrow_forward
Ballarini ALBG3E0.28U Alba, Titánium, 28cm, Fekete sauté serpenyő

Ballarini ALBG3E0.28U Alba, Titánium, 28cm, ...

25 118 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... egy gramm zsír nélkül? A Ballarini Alba serpenyőjével ez lehetséges! Nemcsak ... számára.Előnyök:Többrétegű, 4,5 mm vastag Keravis TI-X tapadásmentes tapadásmentes bevonattal bevont ...

  • Gyártó: BALLARINI
Irány a bolt arrow_forward
Ballarini 75002-924-0 Avola, 28cm, Négyszögletes, Alumínium, Fekete grill serpenyő

Ballarini 75002-924-0 Avola, 28cm, ...

26 902 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... szerezzen be egy Avola grillserpenyőt a Ballarinitól. Az innovatív Radiant Induction technológiának köszönhetően ... a használata.4;5 mm vastag KERAVIS Extreme 4 rétegű tapadásmentes ...

  • Gyártó: BALLARINI
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.