28 cm vas garcima konyhai edények

Garcima paella nyeles serpenyő zománcozott, 28 cm (16605)

Garcima paella nyeles serpenyő zománcozott, 28 ...

3 890 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

Garcima paella nyeles serpenyő zománcozott, 28 cm ( ... Használható: gáz-, kerámialapos -, elektromos tűzhelyen Anyaga: zománcozott vas Mérete: 29,5 cm átmérőjű felül peremmel, 28 cm ...

  • Gyártó: Garcima
Irány a bolt arrow_forward
Garcima 28 cm-es zománcozott paella sütőtál, szeletsütő

Garcima 28 cm-es zománcozott paella sütőtál, ...

3 190 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

Garcima 28 cm-es zománcozott paella sütőtál, szeletsütő. Eredeti spanyol gyártmány ... használható. Átmérője: 28,3 cm. Magassága: 5 cm. Anyaga: zománcozott vas.

  • Gyártó: Garcima
Irány a bolt arrow_forward
Garcima 28 cm-es zománcozott mély serpenyő, szeletsütő

Garcima 28 cm-es zománcozott mély serpenyő, ...

3 890 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

Garcima 28 cm-es zománcozott mély serpenyő, szeletsütő. Eredeti spanyol gyártmány ... ,5 cm. Szélessége nyéllel együtt: 34,5 cm. Anyaga: zománcozott vas.

  • Gyártó: Garcima
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.