32 cm serpenyő szilikon konyhai edények

Herzberg paella serpenyő (32 cm)

Herzberg paella serpenyő (32 cm)

8 990 Ft

... és levehető szilikon fogantyúvédővel! PTFE és PFOA mentes! Mosogatógépben mosható!A Herzberg HG-7132PP egy 32 cm-es paella serpenyő, amely akár ...

Irány a bolt arrow_forward
Paella füles serpenyő polírozott 22 cm (13409)

Paella füles serpenyő polírozott 22 cm (13409)

1 990 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

Paella füles serpenyő polírozott 22 cm (13409) Anyaga: ... . Figyelem! Főzéskor fa vagy műanyag, illetve szilikon eszközöket használjon, a fém eszközök megsérthetik a felületét!

Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.