Alj szögletes serpenyő konyhai edények

rpr Royalty Line Copper Pan többfunkciós szögletes serpenyő, olajsütő, RL-CD24

rpr Royalty Line Copper Pan többfunkciós ...

12 990 Ft

szállítási díj: 1 590 Ft

Royalty Line többfunkciós szögletes serpenyő, olajsütő, RL-CD24  ... és kerámia ötvözet, strapabíró, karcmentes. Az alján található alumínium gyűrű segít a legideálisabb hőelosztásban. ...

  • Gyártó: rpr
depohaz Megnézem arrow_forward
Öntöttvas grill serpenyő 21,5cm szögletes

Öntöttvas grill serpenyő 21,5cm szögletes

3 890 Ft

szállítási díj: 1 490 Ft

... arra, hogy egyszerre több ételt is elkészíts vele. A serpenyő lapos alja segít elkerülni az ételek összenyomódását, emellett pedig a bordázott felülete ...

Irány a bolt arrow_forward
Ballarini ALBG9F0.28U Alba, Titánium, 28cm, Fekete grill serpenyő

Ballarini ALBG9F0.28U Alba, Titánium, 28cm, ...

33 675 Ft

szállítási díj: 1 690 Ft

... titánium bevonattal.Megerősített alja tökéletesen tárolja a hőt és egyenletesen elosztja azt.PFOA és káros nehézfémektől mentes.A szögletes serpenyő ergonomikus, nem melegedő ...

  • Gyártó: BALLARINI
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.