Anna és 28 cm serpenyő konyhai edények

Serpenyő 28cm so chef black - Tefal, G2670672

Serpenyő 28cm so chef black - Tefal, G2670672

17 990 Ft

Serpenyő 28cm so chef black - Tefal Termék leírása: - A So Chef serpenyő használatával elbúcsúzhat a hosszantartó tisztítástól, a rászáradt ételmaradékoktól és a nehezen kezelhető, ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Serpenyő 28 cm black stone - Tefal, G2810672

Serpenyő 28 cm black stone - Tefal, G2810672

14 370 Ft

... hosszú élettartama érdekében. Ez a kitűnő serpenyő rendkívül kemény anyagok hozzáadásával és egyedi szerkezettel készül annak érdekében, hogy akár az olyan intenzív igénybevételnek ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward
Tefal g2550672 serpenyŐ 28cm unlimited

Tefal g2550672 serpenyŐ 28cm unlimited

17 890 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... és tartósság: A helyesen kiválasztott serpenyő ... annak érdekében; hogy magasabb szintre emelje a főzés színvonalát.A Tefal Unlimited serpenyő ... .; ; Méret: 28cm; Anyaga: alumínium; ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward
Tefal g2810672 serpenyŐ 28 cm black stone

Tefal g2810672 serpenyŐ 28 cm black stone

14 190 Ft

szállítási díj: 990 Ft

... hosszú élettartama érdekében. Ez a kitűnő serpenyő rendkívül kemény anyagok hozzáadásával és egyedi szerkezettel készül annak érdekében, hogy akár az olyan intenzív igénybevételnek ...

  • Gyártó: TEFAL
Irány a bolt arrow_forward
Tefal Super Cook Non Stick Thermo-spot edénykészlet 9 db-os (B243S987)

Tefal Super Cook Non Stick Thermo-spot ...

38 190 Ft

szállítási díj: 1 790 Ft

... Élvezni fogja a felépítést, valamint annak jellemzőit és előnyeit a könnyebb főzés érdekében! ... 4,71L) 24 cm -es serpenyő 28 cm -es Wok serpenyő kanál sültfordító kiszedő kanál ...

  • Gyártó: Tefal
Irány a bolt arrow_forward

Konyhai edények újdonságok a depo.hu-n

Gyakran ismételt kérdések - Konyhai edények

Az indukciós főzőlapokhoz érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek az alja ferromágneses anyagból készült. Ez lehet például öntöttvas, acél vagy speciális ötvözetekből álló edény is. Fontos, hogy az edény alja teljesen sík legyen, hogy a főzőlap hatékonyan tudja felmelegíteni. Emellett érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek vastagabb az alja, így egyenletesebben oszlik el a hő a főzés során. Végül, érdemes olyan edényeket választani, amelyeknek a fogantyúja nem melegszik fel, így biztonságosabb a használatuk.

Egy minőségi öntöttvas edény tartós, megbízható és kiváló hőelosztással rendelkezik. Az anyag minősége és vastagsága biztosítja, hogy az étel egyenletesen süljön és ne égjen oda. Emellett könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik.

Egy jó minőségű serpenyőnek számos jellemzővel kell rendelkeznie, hogy megfeleljen az elvárásainknak. Először is, fontos, hogy a serpenyő anyaga legyen tartós és hőálló, hogy hosszú élettartammal rendelkezzen és ne deformálódjon a magas hőmérséklet hatására. Emellett a serpenyőnek jó hőelosztó képességgel kell rendelkeznie, hogy az étel egyenletesen süljön benne. A serpenyő mérete is fontos szempont, hiszen a megfelelő méretű serpenyőben könnyebben tudjuk elkészíteni az ételeket. Végül, a serpenyőnek kényelmes fogantyúnak kell lennie, hogy biztonságosan tudjuk használni.

Az edények típusa nagyban függ a főzési technikától. Például, ha sütésről van szó, akkor a sütőedények a legalkalmasabbak, míg ha főzésről van szó, akkor a lábasok és serpenyők a legjobbak. A grillen való sütéshez pedig a grillrácsos edények a legmegfelelőbbek. Fontos, hogy az edények anyaga is megfelelő legyen a főzési technikához, például a vas és az alumínium edények jobban vezetik a hőt, míg a kerámia és a üveg edények jobban tartják a hőt.

A megfelelő méretű edény kiválasztásához először is fontos meghatározni, hogy milyen mennyiségű ételt szeretnénk elkészíteni. Ezután érdemes figyelembe venni az edény anyagát és formáját is, hiszen ezek is befolyásolják az étel elkészítését és ízét. A legjobb választás az olyan edény, amelynek a mérete és formája megfelel az elkészítendő ételnek, és amelynek anyaga megfelelően vezeti a hőt.

Az indukciós edények számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos edényekkel szemben. Az indukciós technológia lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb főzést, mivel az edények közvetlenül a főzőlapra vannak helyezve, így az energia hatékonyabban hasznosul. Emellett az indukciós edények biztonságosabbak is, mivel csak akkor melegednek fel, ha az indukciós főzőlapra helyezzük őket. Továbbá, az indukciós edények könnyen tisztíthatóak és tartósabbak is, így hosszú távon is megéri befektetni beléjük. Összességében tehát az indukciós edények kiváló választásnak bizonyulnak a modern konyhákban.